“Saya tidak pernah sangka akan kehilangan cinta sejati dalam masa…”

Pem3rgiaan allahy4rham Ashraf Sinclair sememangnya sangat mengejutkan buat peminat malah rakan selebriti turut sedih kerana kehilangan pelakon berkenaan.

Walau bagaimanapun, tentu saja ahli keluarga akan lebih terkesan apabila kehilangan orang yang disayangi. Begitu jugalah yang dirasai isteri kepada pelakon terkenal itu yang juga merupakan selebriti dikenali ramai dengan panggilan BCL atau Bunga Citra Lestari.

Terbaru menerusi sumber, BCL iaitu penyanyi dari Indonesia mengatakan dia tidak menyangka akan kehilangan suaminya itu dalam masa yang cepat.

Melalui laporan Liputan6, sebelum membuat persembahan dengan menyanyikan lagu Cinta Sejati di sebuah acara pada Jumaat lalu, penyanyi ini sempat meluahkan perasaanya selepas pem3rgian Ashraf Sinclair.

Seperti diketahui, penampilan pertama Bunga Citra Lestri pada Jumaat lalu mengundang seb4k ramai sehinggakan video nyanyiannya itu juga tular dimedia sosial.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semoga BCL @bclsinclair terus kuat ! ❤️ Sedih tengok BCL menyanyi semalam. #instaSeleb . 📷 : @nadya_peto

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je) on

Dilaporkan juga, BCL memberitahu harapannya agar sesiapa saja yang mendengarkan lagu berkenaan akan sentiasa menghargai masa bersama yang tersayang.

“Saya tidak pernah sangka akan kehilangan cinta sejati dalam masa yang secepat ini. Tapi saya berharap, setiap kali saya menyanyikan atau anda mendengar lagu ini, kita semakin menghargai masa bersama orang tersayang dan saling mencintai,” ujarnya.

Pada Jumaat lalu juga, ramai mendoakan agar Bunga Citra Lestari sentiasa kuat setelah melihat kemunculan pertamanya selepas pem3rgian Ashraf Sinclair yang men1nggal dunia pada 18 Februari lalu.

 

Sumber: HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Saya tidak pernah sangka akan kehilangan cinta sejati dalam masa…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*