Tak Sangka! B4lu Allahy4rham Abam Tarik Diri Pencalonan Akhir Anugerah MeleTOP Era 2020

Senarai akhir pencalonan Top 5 Anugerah MeleTOP ERA 2020 telah pun ditayangkan dengan menyaksikan pelakon, Mira Filzah mendominasi pencalonan akhir menerusi empat kategori iaitu Pelakon MeleTOP, Bintang Filem MeleTOP, Artis Verstil MeleTOP dan Fesyen MeleTOP.

Menariknya untuk AME2020 kali ini sudah semestinya gabungan tiga pengacara utamanya iaitu Nabil Ahmad, Jihan Muse dan juga Alif Satar.

Selain pengacara, lagu tema untuk AME2020 kali ini menampilkan personaliti ERA, penyanyi dan rapper popular iaitu Dina Nadzir, Syamel, Tuju (K-Clique) dan Sophia Liana (De Fam), hasil ciptaan komposer Navin D’Navigator. Tambah lagi, lirik daripada lagu tema ini adalah hasil nukilan bersama oleh Mambang, Sophia Liana dan Tuju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dinanadzir, @sophialiana dan @azreewhuut perform lagu official #AME2020 😀

A post shared by ERA – Muzik Hit Terbaik (@era.je) on

Untuk makluman, allahy4rham Abam Bocey berserta balu Siti Nurhidayah turut tersenarai dalam pencalonan akhir bagi kategori ‘Couple MeleTOP’. Namun, Siti Nurhidayah mengambil keputusan untuk menarik diri. Dengan ini, pasangan selebriti yang mendapat undian keenam tertinggi selepas mereka secara autom4tik tersenarai di pencalonan akhir bagi kategori tersebut.

Jangan lupa undi di www.anugerahmeletopera.com.my atau menerusi aplikasi SYOK!

 

Sumber : era/Slamber Media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Tak Sangka! B4lu Allahy4rham Abam Tarik Diri Pencalonan Akhir Anugerah MeleTOP Era 2020"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*