“Buka Je Media Sosial, Rasa Nak Menjeriit!!” – Siti Sarah

 

Bermacam-macam peristiwa yang berlaku dalam dunia seni terutamanya sejak kebelakangan ini. Pelbagai kisah vir4l sehingga membuatkan penyanyi Siti Sarah Ra1suddin rasa tert3kan.

Dalam satu entri di Instagram miliknya, Siti Sarah meluahkan apa yang dirasakan.

“Buka je media sosial, rasa nak jer1it. Mana tidaknya, k3scub1it anak, k3spompuan men1ipu, k3spompuan kene pCkul k3ss4man.

“k3ssiapa yang betul siapa yg l3mah dalam bersukan, k3spromosi produk luar istana (eh aku ke tu), k3svirVs yang terus j4hat dan macam-macam lah. Sarah t4kutttttt,” tulis Sarah di Instagramnya.

Sarah memohon netizen agar dapat rehat dan bertenang buat seketika.

“Janjiiii. Boleh tak kita semua sit down and relax. Positif dan selalu cipta bahagia boleh tak. Diam sekejap. Ok, jom ketawa! say no to anxi3ty!” tulis Sarah lagi.

Dalam seminggu kebelakangan ini memang terlalu banyak perkara yang berlaku dalam bidang seni. k3sisteri Da’i yang did4kwa meni1pu, k3susahawan yang did4kwa mend3ra anak ti1ri, k3spemain bola sepak dan kekasihnya serta banyak lagi.

Orang rumah aku ada anxi3ty, keluarga aku jangan usik… – Shuib Sepahtu beng4ng Siti Sarah di3jek

Shuib dan Siti Sarah mendirikan rumah tangga pada Februari 2011 dan setakat ini dikurniakan tiga cahaya mata. – Astro GEMPAK

HANYA dengan menegur “Hi Twitter! I’m here” tidak pasal-pasal Siti Sarah Ra1suddin diej3ek segelintir warga Twitter sebagai isteri kepada fenomena Ysuku.

‘Ser4ngan’ tersebut membuatkan Siti Sarah berasa sedih dan tidak faham dengan perangai segelintir warga Twitter.

“Astaghfirullahhalazim. Baru buka Twitter dapat serangan yang macam ni? Dia orang ni tak faham ke I ada anxi3ty?

“Sedih kadang segelintir orang yang macam ni yang nak ser4ng isteri, anak orang. Takpalah saya doakan agar korang berdua dimurahkan rezeki supaya apa segala hajat korang dapat beli Insyallah.

“Saya doakan juga moga korang diberi kebahagiaan supaya senang dengan kebahagiaan orang lain, dibukakan pintu rahmat buat kalian sekeluarga amin amin amin ya robbal alamin,” tulis Siti Sarah pada entri di Instagramnya.

Melihatkan entri Instagram isterinya, Shuib Sepahtu tidak berdiam diri dan memuat naik kembali entri tersebut di Instagram miliknya.

“Sudah-sudah lah kot 1su ‘Fenomena’ ni, nak dijadikan bahan ej3ekan ke atau macamana bro?

“Orang rumah aku @sitisarahraissuddin ni ade anxi1ety, jadi rasanya tak perlu kaitkan dia kot eh,” tulis Shuib sambil meletakkan hashtag #keluargaakujanganusik

“Kau nak aku hent4k budak-budak ni ke Sudin? Sabar ye din. Nanti aku dengan Pak Imam pegi kutip budak-budak ni. Kau relax je,” komen Remy dalam nada bergurau.

Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad berkahwin dengan Siti Sarah Ra1suddin pada Februari 2011 dan dikurniakan dengan tiga orang cahaya mata.

 

Sumber : MusangViral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Buka Je Media Sosial, Rasa Nak Menjeriit!!” – Siti Sarah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*