“Nanti saya datang buat live..” Respon Aeril Zafrel K3s Alif Syukri

K3s Aliff Syukri did4kwa ceder4kan anak angkat dapat perhatian orang ramai. Walaupun k3s masih lagi dalam s1asatan p0lis namun orang ramai rata-rata Iuahkan rasa kvrang senang dengan Aliff.Susulan k3s pkul anak angkat, usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri diminta menyer4hkan kanak-kanak perempuan berusia dua tahun itu di bawah jagaan pembantu peribadinya buat sementara waktu.

Golongan selebriti juga ada tertarik dengan k3s ini. Antaranya pemilik nama penuh Suhairil bin Sunari atau dikenali sebagai Aeril Zafrel.Ciapan daripada pelakon Aeril Zafril mendapat perhatian orang ramai di ruangan komen posting suami kepada Wawa Zainal itu. Ringkas tulisannya namum makan dalam, “Nanti saya datang buat live..”.

Seperti yang kita tahu, Aliff Syukri memang gemar buat rakaman live untuk media sosialnya, dan Aeril Zafrel seolah-olah memerli dengan ciapannya itu.

Pihak p0lis menges4hkan penah4nan Aliff bagi membantu sias4tan berhubung dakw4an mender4 anak angkatnya semalam dan dibeb4skan dengan jam1nan p0lis pada hari sama sebaik s1asatan ke atasnya selesai dijalankan.

Terdahulu, peng4du yang juga pembantu rumah Aliff memaklumkan usahawan tersebut mender4 anak angkatnya bernama Ameena sewaktu ingin merakam gelagat kanak-kanak itu sedang menang1s untuk tujuan publisiti.

Hasil pemeriks4an pihak h0spital mendapati terdapat kes4n leb4m di bahagian belakang bad4n mngsa. Bagaimanapun, pegawai pervbatan tidak dapat menges4hkan bahawa keceder4an itu adalah ak1bat daripada perbvatan der4 atau sebaliknya.Dalm pada itu, pihak p0lis berkata mereka sudah merakam percakapan pembantu rumah yang membuat lap0ran p0lis berhubung kejad1an berkenaan dan beberapa saksii lain.

 

Sumber: Mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Nanti saya datang buat live..” Respon Aeril Zafrel K3s Alif Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*