Tiada rehat… ‘Jekfer’ dah mula bekerja biarpun masih ced3ra

Hun Haqeem terp4ksa diangkat kru produksi.

 

SELEPAS seminggu terlibat k3m4langan motosikal, pelakon yang mula dikenali dengan wakak Jekfer menerusi drama Kampung People, Hun Haqeem berkata, keadaannya semakin pulih.

Hun, 22, berkata, dia kini dalam proses pemulihan biarpun terp4ksa kembali menyambung penggambaran drama Seindah Tujuh Warna Pelangi yang sedang ditayangkan di slot Akasia, TV3.

“Alhamdulillah sekarang lebih baik dan saya sudah boleh tampung diri dengan kaki dan sesi pemulihan berjalan lancar walaupun ada kekangan kerja tetapi dipermudahkan Allah.

“Saya lega apabila keputusan keluar selepas pemb3dahan, ligamen selamat jadi perlu diperbaiki sahaja,” katanya.

Hun Haqeem kini semakin pulih.

Biarpun sudah mula bekerja, Hun berkata, pihak produksi sangat memahami dan membantunya dalam melakonkan beberapa bab4k yang agak mencab4r.

“Saya bersyukur produksi sangat memahami keadaan saya sekarang ini dan cuba jayakan juga penggambaran walaupun keadaan tidak berapa mengizinkan.

“Mereka banyak membantu saya dari segi fizikal sampai saya rasa seb4k kerana ianya merupakan satu beban yang besar kepada produksi. Mereka juga terp4ksa angkat saya pula jika terp4ksa ke tempat yang sukar,” ujarnya.

Hun Haqeem terlibat k3m4langan motosikal pada 1 Mac lalu.

Dalam pada itu, Hun berkata, dia tidak berasa serik untuk menunggang motosikal selepas terlibat dalam k3m4langan pada 1 Mac lalu.

“Nak kata serik tu tidak, tetapi bahaya tu iya. Keadaan diri tidak begitu sihat untuk menunggang atau memandu ke mana-mana.

“Sebenarnya yang penting adalah pengguna itu sendiri untuk bertanggungjawab. Nak cakap pasal k3m4langan kita boleh elak tapi kalau sudah takdir Allah kita tak boleh buat apa,” katanya lagi.

 

Sumber: Mstar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Tiada rehat… ‘Jekfer’ dah mula bekerja biarpun masih ced3ra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*