“Tak, Jep tak kasi,”- Jawapan Sari Yanti Buat Ramai Tergaman

 

Pasangan terkenal, Sari Yanti dan Jep Sepahtu merupakan diantara selebriti yang jarang sekali terpalit kontroversi, bahkan kedua pasangan ini antara yang paling popular dalam industri hiburan tanah air.

Sari Yanti dan juga pelawak ini juga semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata sulung mereka dan dalam pada masa yang sama, pelakon jelita ini sedang hamil anak kedua mereka yang dikongsikan pada 24 Februari lalu dan kini sudah memasuki 6 bulan.

Bakal sambut kehadiran ahli baru

Lebih mengembirakan, pasangan ini sudah menyambut ulang tahun perkahwinan yang ketiga mereka pada baru-baru ini dan tidak lama lagi bakal menyambut pula dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga mereka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selamat ulang tahun kelahiran buat kamu yang sgt menyenangkan ❤️. Moga sentiasa berada dibawah redup rahmatNya 🤲🏻 @sariyanti

A post shared by Jepsepahtu (@jepsepahtu) on

Walau bagaimanapun, apa yang menjadi perhatian mengenai pasangan ini apabila Sari Yanti memberitahu bahawa dia tidak akan terlibat dalam bidang lakonan lagi.

Difahamkan, pend3dahan berkenaan diberitahu menerusi Instagram miliknya ketika mengadakan sesi soal jawab bersama peminat melalui ruangan Instagram Stories seperti yang dilakukan ramai selebriti lain bagi menjawab persoalan peminat buat mereka.

Berikut merupakan soal jawab yang dilakukan

“Tak berlakon dah ke?” tanya peminatnya.

“Tak, Jep tak kasi,” jawab pelakon jelita itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin 🙏🏻 . Dari kami sekeluarga @jepsepahtu @sariyanti @dariyainaraofficial

A post shared by Jepsepahtu (@jepsepahtu) on

Pun begitu, tindakannya untuk tidak melibatkan diri dalam bidang lakonan itu kerana suaminya tidak memberikan keizinan untuk berkerja.

Dalam pada masa yang sama, Sari Yanti turut memberitahu bahawa suaminya itu seorang yang akan keluar mencari rezeki buat keluarga. Ini kerana, Jep Sepahtu lebih selesa apabila isterinya berada dirumah.

“Sebab dia lebih selesa bila isteri dia di rumah. Dia je yang cari nafkah.” Katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama ajar eya pose ke tu? 😂😘🤗❤️ @sariyanti @dariyainaraofficial

A post shared by Jepsepahtu (@jepsepahtu) on

Menerusi ruangan komen dilaman Facebook Gempak, rata-rata memuji tindakan Jep buat isteri tercinta dan dalam pada itu, netizen turut memuji sikap Jep dalam industri hiburan ini.

Reaksi ramai

 

 

Sumber : HCL/Slamber Media

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Tak, Jep tak kasi,”- Jawapan Sari Yanti Buat Ramai Tergaman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*