Kasian suamimu di alam kvbur” – Ramai Netizen Indo Komen Dekat Youtube BCL, Minta Tutup Aur4t Lepas Ashraf Men1nggal

1su itu timbul selepas BCL menangis teresak-esak ketika Judika menyanyikan sebuah lagu ketika rancangan itu berlangsung. Video tersebut menjadi viral di Malaysia dan Indonesia di mana ramai pihak berpendapat produser rancangan itu tidak sensitif.

Netizen minta BCL tutup aurat

Sehingga kini masih berehat daripada media sosial namun Youtube channel BCL makin mendapat penonton malah jumlah tontonan video-videonya meningkat sejak pem3rgian Ashraf.

Ramai masih bersedih dan menonton video keluarga bahagia itu di Youtube BCL. Tapi, melalui video sambutan hari lahir BCL yang ke-36 ramai netizen membanjiri bahagian komen dengan menasihatinya untuk berpakaian lebih sopan.

“Semoga segera berhijab untuk meringankan hisab Almarhum suaminya.”

Ramai yang menegur cara pemakaian BCL di dalam video itu kerana menampakkan bahagian atas serta perutnya. Rata-ratanya meminta dan berdoa agar BCL akan berusaha untuk menutup aur4tnya selepas ini.

Pada usia yang hampir 40 tahun, netizen berpendapat BCL sudah patut tahu batasan aur4t dan pergaulan antara lelaki yang bukan mahramnya.

Bukan semuanya boleh dipeluk cium. Suami tercinta telah pergi semoga BCL & anak lebih menghampiri Allah.”

 

Sumber: Siakap Keli Press

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Kasian suamimu di alam kvbur” – Ramai Netizen Indo Komen Dekat Youtube BCL, Minta Tutup Aur4t Lepas Ashraf Men1nggal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*