Ippo Hafiz Nukil Lagu #Kitabaikramaisayang Buat Arw4h Abam, Gabungan Suara Achey & Fad

Mahu mengabadikan memori indah arw4h Abam menerusi sebuah lagu, penyanyi dan komposer Ippo Hafiz menghasilkan sebuah karya indah.

Mengambil judul #Kitabaikramaisayang, ia cukup sentim3ntal apabila menggabungkan suara dua sahabat baik, Achey dan Fad.

Jelasnya, walaupun dihasilkan dalam masa singkat, namun karya indah ini adalah hadiah buat semua peminat arw4h Abam atau nama sebenarnya allahy4rham Syed Umar Mokhtar itu.

“Doa & hajat dari ramai peminat yang mahu saya hasilkan lagu untuk arw4h @abam_bocik , kita terhasil lah atas gabungan Saudara & Sahabat @acheykintangkintung & @fadbocey , Turut bersama menjayakan Proses Rakaman Music Video ialah @sissyimann yang sangat talented.

“Kami mengambil masa yang singkat & teliti untuk menyiapkan Karya indah ini buat semua. Semoga niat murni kami ini ramai yang mendoakan dan menyokong!

“Beberapa hari saja lagi Music Video akan ada semua boleh menonton & sharekan pada semua. Ramai yang menyokong tajuk lagu : #Kitabaikramaisayang. Kerna Hashtag ini di cipta oleh arw4h @abam_bocik . AL Fatihah untuk nya,” kongsinya menerusi laman Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doa & hajat dari ramai peminat yang mahu saya hasilkan lagu untuk Arwah @abam_bocik , kita terhasil lah atas gabungan Saudara & Sahabat @acheykintangkintung & @fadbocey , Turut bersama menjayakan Proses Rakaman Music Video ialah @sissyimann yang sangat talented. kami mengambil masa yang singkat & teliti untuk menyiapkan Karya indah ini buat semua. Semoga niat murni kami ini ramai yang mendoakan dan menyokong! beberapa hari saja lagi Music Video akan ada semua boleh menonton & sharekan pada semua. Ramai yang menyokong tajuk lagu : #Kitabaikramaisayang . Kerna Hashtag ini di cipta oleh Arwah @abam_bocik . AL Fatihah untuk nya. ❤️🙏

A post shared by IPPO HAFIZ (@ippohafiz) on

allahy4rham Abam, 32, men1nggal dunia di rumahnya di Kampung Sungai Salak, Batu 10, Gombak.

allahy4rham meninggalkan isteri, Nor Hidayah Mohd Ali, 28, dan seorang anak lelaki, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey berusia lapan bulan.

Video : Instagram Ippo Hafiz

 

Sumber: MH

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Ippo Hafiz Nukil Lagu #Kitabaikramaisayang Buat Arw4h Abam, Gabungan Suara Achey & Fad"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*