Remaja Bvli Keluarga Dengan Pr4nk Nak4l

 

Bukan semua orang mempunyai keluarga yang sporting dan mampu menghadap sikap nak4l anak yang sentiasa ingin bergurau dan berjenaka.

Namun seorang remaja lelaki ini selamba mengenakan pr4nk kasar ke atas ahli keluarganya yang terdiri daripada ibu dan beberapa adik-beradik perempuan.

Beberapa video yang dimuat naik ke halaman TikTok remaja atas nama Keemokazi itu tular di Twitter setelah ramai yang terhibur melihat bagaimana keluarganya menjadi huru-hara akibat pr4nk yang dikenakan ke atas mereka.

Dalam satu video, remaja lelaki tersebut menawarkan botol berisi air kepada kakaknya yang sedang duduk di atas katil. Namun kakaknya menolak kerana tahu dia akan menyemburkan air itu di mukanya.

m4langnya ia tidak menghalang remaja tersebut untuk tetap menyemburkan air pada kakaknya. Terkejut dengan tindakan remaja itu, kakaknya menjerit memanggil ibu mereka.

Apabila ibu mereka yang sedang mengeringkan rambut datang, remaja itu turut menyemburkan air ke arah ibunya sebelum berlari memasuki bilik kakaknya yang satu lagi untuk menyemburkan air kepadanya.

Adik beradiknya yang lain juga datang untuk melihat kekec0han itu dan turut disimbah dengan air oleh remaja tersebut, sementara dia berdekah.

Selain disembur dengan air, ahli keluarganya juga pernah dip4ksa makan cupcake berisi telur mentah dan dikejutkan dengan hon angin.

 

Walaupun rata-rata penonton geli hati melihat gelagat mereka sekeluarga, ramai yang bingung bagaimana keluarganya boleh tahan dikenakan setiap hari. Malah ada yang mengakui akan dihal4u dari rumah jika cuba bergurau dengan ibu mereka sebegitu.

Sumber: Twitter/HCL

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "Remaja Bvli Keluarga Dengan Pr4nk Nak4l"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*