“Sebel0m S4h BergeIar Isteri,” Anak Dihantar Bapa Ke Majlis Akad Nik4h Nalk Teksi

Dalam kemeriahan kegembiraan seorang wanita itu bakal bergelar isteri, pastinya tersimpan sebuah perasaan sedih dan h1ba seorang bapa. Perasaan sedih itu tidak akan ditonjolkan depan anak perempuannya, malah kesedihan tersebut diukir dengan senyum yang paling indah.

Kepingan foto-foto pastinya akan terselit memori indah pada hari bahagia terutamnya buat pasangan mempelai. Bukan sahaja menyemat memori berdua, malah kepingan gambar-gambar tersebut juga merakamkan aks1 bersama keluarga dan saudara-mara yang tersayang.

Last ride as bujang dengan ayah…”

Di Twitter, satu perkongsian ringkas oleh seorang jurugambar telah meraih perhatian ramai. Jurugambar tersebut dilihat telah memuat naik beberapa keping gambar yang memaparkan memori seorang pengantin perempuan bersama ayahnya.

Lebih menarik lagi, memori ini disematkan sebelum majlis akad nikah berlangsung. Bertambah menyentuh hati apabila, ayah kepada pengantin perempuan itu, menghantar sendiri anaknya ke masjid dengan menaiki teksi persendirian.

Tengok senyuman ayah dia, sangat tak berharga!

Sudah tentunya, kepingan-kepingan gambar anak beranak ini meraih pelbagai reaksi oleh warga netizen. Sehingga kini, perkongsian ini telah meraih lebih 4,300 tanda suka oleh warga Twitter.

Nak ayah hantar jugak nanti!

Diharapkan kepada anak-anak diluar sana, sentiasa menghargai jasa seorang bapa sehingga ke akhir hayat mereka.

 

Sumber: Twitter/RoseMerah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Sebel0m S4h BergeIar Isteri,” Anak Dihantar Bapa Ke Majlis Akad Nik4h Nalk Teksi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*