(video)Tiz Zaqyah berg4duh kena h3ntam dengan botol ar4k di kel4b malam?

 

Viral di laman sosial apabila beberapa keping video telah dimuat naik dan menjadi bualan netizen . Video tersebut memperlihatkan keliaran beberapa orang anak muda melayu sewaktu berada di sebuah kel4b Malam yang tidak dikenalpasti.

Menurut video kelihatan beberapa orang inflvencer media sosial dan beberapa orang pengusaha kecantikan sedang berseronok melakukan tarian yang agak tidak sen0noh menyebabkan video tersebut dihujani kec4man dari netizen.

Menurut video itu lagi selepas perkara tersebut berlaku , kelihatan beberapa orang remaja yang berada dalam video tersebut memberitahu bahawa mereka telah beerg4duh dengan artis iaitu Tiz Zaqyah yang disebut nama beliau oleh beberapa influencer yang menyebarkan video tersebut.

Difahamkan bahawa Tiz Zaqyah dan seorang lagi kawannya yang tidak dikenalpasti telah dibaling dengan botol ar4k oleh beberapa orang yang berada di kawasan tersebut dan menimbulkan perg4duhan yang tidak dapat dikenalpasti apakah puncanya.

Video tersebut turut menampilkan tarian tidak senonoh daripada DarlingSAra yang merupakan usahawan kecantikan wanita yang dikecam terruk sehinggakan mendapat ribuan like dan perkongsian di laman sosial twitter dan facebook.

 

Sumber: Alert Tv Malaysia 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "(video)Tiz Zaqyah berg4duh kena h3ntam dengan botol ar4k di kel4b malam?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*