“Macam-macam hal la. Tak pernah tak lawak ehhh.”

Pelakon Aeril Zafrel sering dilihat membawa watak yang serius dan romantik di kaca televisyen. Namun hakikatnya di luar set, beliau seorang yang sangat kelakar. Lihat sahaja sikapnya yang suka mengusik dan mengenakan isterinya Wawa Zainal dan juga anak-anaknya.

Jika di laman akaun media sosiaI, Aeril sering mendapat perhatian dari para pengkutnya apabila sering bergurau tentang apa sahaja 1su semasa.

Baru balik dari h0spital kajang. Disahkan positif comel oleh doc. Hmmm

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baru balik dari HOSPITAL kajang. Disahkan positif comel oleh dc. Hmmm ☹️

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Aeril memuat naik satu video untuk menerangkan langkah-langkah keselamatan sempena w4bak COVID19. Dalam video itu dia menasihati untuk tidak memegang tombol pintu yang dikhuatiri terdapat v1rus tapi apa yang Aeril buat memang kelakar habis!

Langkah2 pencegahan v1rus covid-19

1st . Jangan pegang tombol pintu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Langkah2 pencegahan virus covid-19 1st . Jangan pegang tombol pintu

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Perkongsi vide0 yang dibuat oleh Aeril mendapat reaksi dari para pengikut dan juga rakan artis. Mereka rata-rata terhibur dengan gelagat Aeril yang sentiasa ada idea untuk menghiburkan orang lain.

Sebagai President Persatuan Kucing Parsi bahagian Latar Pelangi saya mengecam perbuatan sebegini!

Mentang2 la kucing dengan anjing da disahkan takkan kene covid hahahaha.

Jadi m4ngsa la kucing tu. Pastikan miow pkai hand sanitizer jgk ye?

Betul gak an . Nak cari kucing terbiar jap buat bodyguard tuk elak covid-19 lah camtuh haha

Jangan pegang tombol pintu, buang jelaa pintu tu. it’s corona time

Boleh katakan setiap kali Aeril buat status pasti akan dapat ribuan komen dan tanda suka dari peminat dan pengikutnya.Selain kelakar, Aeril juga terkenal dengan sikap rom4tiknya, untung la Si Wawa dapat suami romantik dan kelakar. Sebab itu mereka dijadikan pasangan idola atau paling d1sukai peminat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baru sedar selama ni tak ada gambar berempat.Ok upload dulu utk kenangan 😊😊. Muka semua ikut bapak dia. Ayya je ikut muka mak 😅

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Sumber: Meh Baca

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Be the first to comment on "“Macam-macam hal la. Tak pernah tak lawak ehhh.”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*