[Vide0] Masa Ni la ko nak time jadi her0. Teguran Sharifah Sakinah kepada Zarina Anjoulie ketika ‘berdeb4t’

PELAKON Sharifah Sakinah mengambil pendekatan bersemuka secara langsung di Instagram Live dengan Zarina Anjoulie, petang hari ini.

Menerusi klip video berdurasi dua minit dan 20 saat yang tular di media sosial itu, Sakinah secara berterus terang memberitahu Zarina bahawa dia tidak menyukai sikap pelakon drama Anak Pontianak itu yang ingin bergelar jaguh dalam situasi yang melanda.

Katanya, Zarina seorang wanita baik dan akan bercakap apa saja dan mereka berdua tahu rahsia kebanyakan artis.

Dalam perbualan itu, Zarina menjelaskan dia hanya bercakap perkara yang betul.

Katanya, dia bercakap berdasarkan kebenaran yang berlaku dan dia juga pernah bergelar artis sebelum ini.

Zarina berkata, dia kemudian menjadi orang biasa dan menjalankan perniagaan. Malah, ada artis pernah mengambil kesempatan terhadap perniagaannya.

Dia tidak kisah jika orang menganggap dia cuba menjadi hero kerana dia hanya bercakap untuk diri sendiri, bukannya netizen.

SAKINAH (kanan) dan Zarina bersemuka secara langsung di Instagram. FOTO NSTPSAKINAH (kanan) dan Zarina bersemuka secara langsung di Instagram.

Dalam pada itu, Sakinah turut memberitahu banyak orang cuba menjadi batu 4pi hingga perkara membabitkan mereka makin berpanjangan.

Vide0:

Terdahulu Sakinah dikatakan menyel4r sikap Zarina di Instagram dengan mengatakan kawannya itu cuba mengambil kesempatan apabila lantang bersuara dan menyel4r tindakan segel1ntir artis yang berharap bantuan khusus daripada kerajaan berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) oleh kerajaan ketika ini.

Tind4kan Zarina itu dikatakan bagi meraih perhatian supaya dia boleh menjalankan perniagaan di Instagram miliknya.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Oh Media

Sumber: Youtube / newsbd78.info

Be the first to comment on "[Vide0] Masa Ni la ko nak time jadi her0. Teguran Sharifah Sakinah kepada Zarina Anjoulie ketika ‘berdeb4t’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*