“Jika saya tau, sump4h saya tak terima lamaran ustaz” – Dr Erin Dakwa Da’i Farhan Tiipu, Kata Bekas Madu Izin Kahwin Lain

Semalam, sebelum Dr Erin mend3dahkan yang dia telah bercer4i dengan suaminya, Da’i Farhan baru-baru ini, wanita ini sempat menjelaskan “cerita sebenar” tentang pernikahannya di Mekah yang telah menjadi 1su hangat tak lama dahulu.

Menerusi Instagram, Erin menceritakan yang dia bersetuju menerima pinangan Farhan kerana bekas suaminya ini memberitahu yang isteri pertamanya telah memberikan persetujuan untuk dorang bernikah.

Sy menerima pinangan ust krn sy diberitahu oleh ust bhw sudah dpt persetujuan dr isterinya.”

Kerana ini, bila Farhan mencadangkan mereka terus bernikah di Mekah, Erin bersetuju dan menafikan pernikahan di Mekah ini dah dirancang dari awal.

Tambah Erin lagi, dua bulan sebelum kisah pernikahan mereka tular, kehidupannya aman damai dan dia tak tahu pun bekas madunya ada masalah dengan perkahwinannya.

Sy & ust dihi1na dim4ki maha hebat oleh semua org. Jika sy tau ini yg sy akan dpt dgn bernikah dgn ust sump4h sy tak mau terima lamaran ust.”

Kerana dah penat untuk terus “berg4duh”, Erin akhirnya meminta agar Farhan mencer4ikan dirinya pada 27 April lalu demi kebaikan semua orang.

Sy tk minta jd mcm ni. Sy terima lamaran ust dulu krn ilmu agama n kebaikan yg sy nampak dlm diri ust masa tu n sy sgt berharap ust boleh membawa sy ke syurga.”

 

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : LM/Media Viral

Be the first to comment on "“Jika saya tau, sump4h saya tak terima lamaran ustaz” – Dr Erin Dakwa Da’i Farhan Tiipu, Kata Bekas Madu Izin Kahwin Lain"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*