Datuk Aliff Syukri turunkan eg0 pulang ke pangkuan keluarga

Kontr0versi demi kontr0versi datang menimp4 ahli perniagaan terkenal Datuk Aliff Syukri baik dari segi kerjaya perniagaannya atau pun rumahtangga. Ramai yang masih menanti khabar tentang perhubungan beliau dan juga Datin Shahida apabila ada ura-ura tentang penceraian mereka yang telah difailkan oleh Datin Shahida.

Walaupun tidak dinyatakan secara terang namun netizen dapat membaca masaIah yang berlaku apabila mereka berdua tidak lagi tinggal bersama dan Datuk Aliff sendiri memberi beberapa hint tentang perkara itu.

Apabila bertalu-talu kontr0versi yang meIanda diri beliau, Datuk Aliff membuat keputusan untuk berehat dari dunia media sosiaI. Beliau tidak lagi dilihat memuat naik foto ataupun video berkenaan dirinya yang selalunya menjadi bahan dan saIah faham netizen.

Hari ini Datuk Aliff memuat naik sekeping foto bersama status tentang apa yang beliau hadapi untuk beberapa bulan ini. Beliau mengakui rindu akan keluarganya dan sanggup merendahkan eg0 untuk kembali semula kepada keluarganya. 4 bulan hidupnya rasa kosong dan sunyi kini beliau sedar kehadiran keluarga adalah penting. Beliau juga menjelaskan ini bukanlah gimik seperti yang dikatakan oleh segelintir netizen.

Rindu sangat nak peIuk anak saya raudah ni. lama saya menyepi….bukan merajuk…cuma muhasabah diri utk menjadi manusia yg soleh, menghargai, mat4ng, dan apa yang saya perlukan dalam hidup…4 bulan berjauhan dr anak di sisi kosong sebenarnya hidup saya dan.. saya buang eg0 dan kembali ke pangkuan keluarga…..

Apa yg berlaku bukan gimik utk meraih publisiti tapi saya seperti orang biasa yang ada pasang surut dalam rumahtangga…Jujurnya bukan satu benda yang senang untuk saya lalui tetapi syukur alhamdulillah keluarga Allah keutamaan saya dan saya ingin menjadi seorang Alif Syukri yang baru yang lebih mat4ng dan menghargai semua orang terutamanya family saya mak saya keluarga saya, sedar keluarga adalah segalanya dan ramadhan ni memberi erti yg besar pada saya…

Doakan saya dan keluarga dapat bahgia semula. im back

#uhuhabangkosmetik doakan kami berkekalan

View this post on Instagram

Im back💪Rindu sgt nak peluk anak sy raudah ni❤️ lama saya menyepi….bukan merajuk…cuma muhasabah diri utk menjadi manusia yg soleh, mengahrgai, matang, dan apa yang saya perlukan dalam hidup…4 bulan berjauhan dr anak di sisi kosong sebenarnya hidup saya dan.. saya buang ego dan kembali ke pangkuan keluarga…..Apa yg berlaku bukan gimik utk meraih publisiti tapi saya seperti orang biasa yang ada pasang surut dalam rumahtangga…Jujurnya bukan satu benda yang senang untuk saya lalui tetapi syukur alhamdulillah keluarga Allah keutamaan saya dan saya ingin menjadi seorang Alif Syukri yang baru yang lebih matang dan menghargai semua orang terutamanya isteri sy, family saya mak saya keluarga saya, sedar keluarga adalah segalanya dan ramadhan ni memberi erti yg besar pada saya…doakan saya dan keluarga dapat bahgia semula🥺🥺 im back💪💪💪 #uhuhabangkosmetik doakan kami berkekalan🙏🏻🙏🏻

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Perkongsian yang dibuat mendapat pelbagai komen dan reaksi baIas dari pengikutnya. Rata-rata gembira dengan berita yang dikhabarkan dan mendoakan agar Datuk dan Datin akan kembali bahagia dan ceria seperti dulu.

Cepatlah temu anak2 dan istri dato… Aku pun rindu nak tengok yutube family telajaklaris…

Alhamdulilah berkat ramadhan yg ke 15, terbuka hati dato @aliffsyukriterlajaklaris utk kmbali ke pangkuan keluarga tsyg…

Alhamdulillah. Terbaiklah dato! Semoga bahagia hingga ke jannah.

Alhamdulillah… Klu dato dah rasa rindu dgn anak2 dan juga isteri. Rendahkanlah sikit eg0 sebagai suami tu dato…. Suka tgok dato+datin+anak2+bonda.

Alhamdulillah Dato’, manusia tidak sempurna..hidup pasti ada pasang dan surutnya

Alhamdulillah.. Semoga bahagia berkekalan berlandaskan sy4riat allah.. Huhu

Biasalah tu Datuk, hubungan rumahtangga ada pasang surut. Sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula suami isteri. Apa yang jadi tu ambil ikhtibar untuk memperbaiki diri masing-masing. Kami doakan Datuk dan Datin kekal bahagia ye.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : Warta Harian

Be the first to comment on "Datuk Aliff Syukri turunkan eg0 pulang ke pangkuan keluarga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*