“Weh ending dia” – Cubaan Wanita Ini Selamatkan Anjing Jalanan Buat Netizen Sedih Sebab…??

Musim PKP ni selain kita duduk rumah, bin4tangjalanan seperti kucing dan anjing juga terkesan. Iyelah sebab kita sebagai manusia yang prihatin selalu bagi makan dan minum untuk dorang tu. Mesti dorang pelik mana pegi ramai-ramai manusia kan.

Cakap pasal bin4tangjalanan ni, admin nak share satu kisah sedih pasal seorang wanita cuba selamatkan anjing jalanan. Admin tengok video ni pun rasa sebak dengan ending dia weh, serius tak t1pu. Korang tengok lah video @jumaqstieena kat bawah ni. Sediakan t1su siap-siap.

Kesiannya

Tak sangka anjing yang diselamatkan tu akhirnya men1nggal dunia. Admin ingatkan dia akan hidup dengan sihat dan duduk dengan wanita yang selamatkan dia tadi tu. Rupanya ending dia lain.

Terima kasih untuk awak juga yang nampak dan selamatkan anjing tu. Sedih g1la weh. Tapi takpe, janji sempat selamatkan dia dari m4ti tepi jalan macam tu je.

Weh ni lagi sedih m4ti kat tangan. Kesian kat kucing tu. Mungkin ajal dia dah sampai, kita memang dah tak boleh buat apa-apa dah.

Betul, at least pengakhiran dia penuh dengan kasih sayang dan bantuan orang. Bukan m4ti tepi jalan macam tu je.

Siapa yang expect ending macam tu. Admin pun tak boleh ramal sepanjang video macam mana nasib anjing tu. Tapi ending dia memang sedih weh. 

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber :

Be the first to comment on "“Weh ending dia” – Cubaan Wanita Ini Selamatkan Anjing Jalanan Buat Netizen Sedih Sebab…??"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*