Sedih tak dapat ziarah kubvr bapa, Fauziah Gous masak untuk asnaf..

GENAP lapan tahun pem3rgian arw4h bapanya pada Jumaat, pelakon Datin Fouziah Gous sedih tidak dapat menziarahi kvbur bapanya allahy4rham Mohd Gous Ghulam akib4t pendamik C0v1d-19.

Justeru itu, pelakon itu mengambil peluang itu dengan bersedekah dengan menyediakan juadah berbuka puasa untuk keluarga asnaf.

“arw4h ayah saya meninggalkan kami sekeluarga pada 22 Ramadan, jadi hari ini genaplah 8 tahun. Jika ada ruang sedekahkan Al-Fatihah buat arw4h ayah saya.

“Tak dapat nak ziarah kvbur tapi Alhamdulillah hari Jumaat yang mulia ni dapatlah masak sendiri untuk keluarga asnaf,” jelasnya.

Tidak dapat menziarahi kvbur arw4h bapanya, Fouziah menyediakan juadah berbuka untuk keluarga asnaf.

Fouziah berterima kasih kepada ahli jawatankuasa Masjid Bukit Jelutong kerana mendoakan bapanya.

“Terima kasih Masjid Bukit Jelutong untuk doakan ayah saya di masjid. Semua rahsia Allah, besar sungguh rezeki arw4h. Alhamdulillah,” tulisnya di laman Instagram.

Untuk rekod, bapa Fouziah iaitu Mohd Gous men1nggal dunia ketika dalam perjalanan ke h0spital pada 11 Ogos 2012.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Sedih tak dapat ziarah kubvr bapa, Fauziah Gous masak untuk asnaf.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*