Dikatakan ‘Ibu Yg Jah4t’ Dynas Moktar Dikrit1k Dan Dikec4m Hebat Gara2 Ini

 

PELAKON drama bersiri Korb4n Kasih, Dynas Mokhtar terharu dan tidak menjangka bahawa drama itu mendapat sambutan hangat hingga sentiasa menjadi sohor kini (trending) di media sosial.

Dynas ketika dihubungi berkata, walaupun ramai yang memberikan krit1ikan pedas, namun ia masih lagi berjaya mencvri hati ramai penonton dan peminat drama TV.

“Saya sendiri pun tak sangka yang drama ini akan menjadi trending. Ketika mula ditayangkan, banyak krit1ikan pedas yang dilontar oleh warganet terutamanya berkaitan dengan pelakon yang menjadi anak-anak saya dan remaja.

“Namun, kriti1kan-krit1ikan itu saya lihat dari sudut yang positif dan Alhamdulillah, bila ramai yang mengkr1itik, ramai juga ‘tersangkut’ untuk terus menonton setiap episod,” katanya kepada Harian Metro.

Menurutnya, karekter Norizah yang dilakonkan juga tidak terlepas daripada menerima kec4man hebat warganet.

“Di awal tayangan, kita dapat lihat bahawa karekter Norizah itu seperti ibu yang jah4t sehinggakan ada warganet yang menggunakan tanda pagar #NorPu4ka di media sosial mereka.

“Namun, sekarang mereka dah dapat lihat perkembangan karekter itu yang sudah menyayangi kesemua anaknya dan tidak lagi menggunakan tanda pagar itu,” katanya.

Korban Kasih arahan pengarah Fazli Yahya adalah drama adaptasi novel karya Fatimah Saidin dan membariskan pelakon lain seperti Saharul Ridzwan, Azrel Ismail, Zara Zya, Ezzaty Abdullah, Hasnul Rahmat, Ummi Nazeera dan ramai lagi.

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : Hmetro

Be the first to comment on "Dikatakan ‘Ibu Yg Jah4t’ Dynas Moktar Dikrit1k Dan Dikec4m Hebat Gara2 Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*