Netizen Mohon Nazim Othman Taub4t, Semoga Mendapat Balasan Atas Kejah4tan Kamu.

Drama Bukan Gadis Biasa diterajui Ayda Jebat dan Remy Ishak menjadi bualan hangat penonton atas beberapa 1su antaranya komen netizen berkenaan kualiti suntingan dan pemilihan pelakon tidak realistik. Turut terkena tempi4s adalah watak antag0nis lakonan Nazim Othman sebagai Amer. Siap sanggup mesej Nazim lagi tu!

Didoakan menerima balasan kejah4tan

Nazim berkongsi satu mesej diterimanya menerusi direct message (DM) Instagram yang mendoakan supaya dia menerima balasan atas ‘kej4hatan’ dilakukan dalam drama berkenaan. Tambah individu itu lagi, walaupun hanya drama, Nazim tetap telah meluk4kan dan meny4akiti hati penonton.

Selain meminta aktor tersebut bertaub4t, individu itu juga mempersoal jika Nazim tidak terdetik rasa kesal kerana telah membuatkan penonton s4kit dan sedih.

Nazim turut bertanya pandangan pengikutnya sama ada pelakon perlu melakonkan watak baik semata untuk dihargai penonton. Setakat ini pos berkenaan meraih lebih 16 ribu lik3sdan tidak kurang 1 ribu komen.

Watak Amer dipuji berkesan

Walaupun didoakan sedemikian rupa, tidak sedikit peminat drama ini yang memuji lakonan Nazim. Mereka berpendapat mesej tersebut adalah bvkti watak Amer yang penuh tipu muslihat itu berjaya disampaikan dengan baik olehnya.

Terhibur dengan tindakan penonton

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : OHBULAN

Be the first to comment on "Netizen Mohon Nazim Othman Taub4t, Semoga Mendapat Balasan Atas Kejah4tan Kamu."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*