Kakak Pos1tif COV1D-19, Azwan Ali Tak Nak Mengaku Ada Kakak

Memetik laporan Malaysia Gazette, kakak sulung kepada pengacara sensasi Azwan Ali dan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali dilaporkan dij4ngkiti C0v1d-19.

Perkara itu dimaklumkan oleh adiknya, Umi Hafilda Ali menerusi akaun Facebook sebentar tadi. Difahamkan, kakak sulung mereka, Norlia, 62 tahun kini ditempatkan di h0spital Sungai Buloh untuk r4watandan kuarantin.

Perkara itu mendapat perhatian Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA yang berang apabila namanya dipetik dalam sebuah artikel mengenai berita kakaknya itu.

Menerusi Twitter, Diva AA menghamburkan makian mengenai perkara itu dan mengatakan sudah bertahun lamanya hidup sebatang kara. Malah, Diva AA seolah tidak risau langsung dengan keadaan kakaknya serta mendoakan yang tidak baik.

“Bila masa Diva AA yang gah ni ada kakak? Eeee jijik. Diva AA dah lama hidup sebatang kara. Eloklah bangsa* macam kau kena C0v1d-19. Bersedia jelah dengan alam kvbur,” tulisnya.

Untuk rekod, Azwan Ali mempunyai lima orang adik-beradik iaitu Mohamed Azmin Ali, Ummi Hafilda, Intan Dawini Ali dan Norlia Ali.

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : Video Viral Berita

Be the first to comment on "Kakak Pos1tif COV1D-19, Azwan Ali Tak Nak Mengaku Ada Kakak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*