Potret & Sejadah Biru Ashraf Sinclair Buat Ramai Sebak Ketika BCL, Keluarga Sambut Hari Raya Aidilfitri

Bunga Citra Lestari atau BCL menyambut lebaran tahun ini tanpa kehadiran suaminya, Ashraf Sinclair. Seperti diketahui, Ashraf Sinclair meningg4l di Jakarta, pada 18 Februari 2020, menjelang subuh kerana ser4ngan j4ntung.

pem3rgian Ashraf Sinclair meninggalkan kesedihan yang mendalam bagi BCL, anaknya Noah Aidan Sinclair, dan keluarga besarnya. Pada hari Syawal pertama, BCL dan Noah memuat naik gambar selepas solat Aidilfitri di rumah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minal Aidin Wal Faizin.. Mohon Maaf Lahir Batin.. ❤️

A post shared by Bunga Citra Lestari (@bclsinclair) on

Apa yang membuat mereka terharu adalah mengambil gambar berlatar belakang kan potret Ashraf Sinclair di bingkai. Foto itu dimuat naik di akaun Instagramnya dengan kapsyen. “Minal Aidin Wal Faizin … Maaf Maaf Lahir Batin,” tulis penyanyi itu.

Kenangan bersama Ashraf Sinclair tidak hanya melintas di ingatan isterinya. Pada hari yang sama, adik lelaki Ashraf Sinclair, Adam Sinclair memuat naik gambar sejadah berwarna biru.

Sejadah biru terdiri dengan rekaan motif abstrak itu begitu mengharukan. Di bahagian bawah sejadah itu ada tertulis nama Ashraf.

Bersama foto ini, Adam Sinclair menulis, “Selamat hari raya Abang, maaf zahir batin.”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is a special raya even though plenty of loved ones are still far away. But we still celebrate and appreciate what we have and what has brought us here. Selamat Hari Raya everyone, no matter if you are far you are always near to our hearts.

A post shared by Adam Sinclair (@adamyousofunny) on

Walaupun raya kali ini, ahli keluarga tidak lengkap, Adam Sinclair kelihatan gembira dan bersyukur. Dalam foto tersebut, terdapat Adam Sinclair, isteri kesayangannya Yuna, dan ibu bapa mereka.

Adam Sinclair mengucapkan selamat menyambut Idulfitri. “Selamat Bercuti semua orang, tidak kira jika anda selalu dekat dengan hati kami”– dia menyimpulkan.

Yuna juga memuat naik sejadah Ashraf Sinclair berwarna biru dalam Instagram Stories. Dia mengabadikan beberapa saat semasa solat Aildifitri di rumah. Sejadah biru itu terhampar di atas permaidani. Nampaknya, digunakan Adam Sinclair untuk menunaikan solat bersama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taqabbalallahu Minna Wa Minkum.. Eid Mubarak! #bungacitralestari #noahsinclair #rayainGHEA #dirumahbersamaGHEA #rumahBCL

A post shared by Bunga Citra Lestari (@bclsinclair) on

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! 

Sumber : Murai.my

Be the first to comment on "Potret & Sejadah Biru Ashraf Sinclair Buat Ramai Sebak Ketika BCL, Keluarga Sambut Hari Raya Aidilfitri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*