“Nyanyian ‘Binglt’ Digel@k Netizen,” Nabila Razali Minta Maaf Akvi Salah Sendiri

Beberapa hari lepas, penyanyi yang diangkat menerusi Akademik Fantasia, Nabila Razali telah dihentam netizen berikutan nyanyiannya yang did4kwa teruk ketika membuat persembahan dalam satu program hari raya di televisyen.

Video rakaman ketika dia ‘terkucil’ semasa menyampaikan lagu Peluang Kedua itu tidak dapat disorok lagi dan membuatkannya tular di media sosial.

Jahat tak kalau gelak

Video tersebut telah mendapat respon yang pelbagai daripada netizen yang rata-rata mengakui s4kittelinga mendengar nyanyiannya yang tidak sesuai untuk persembahan live.

Dah cover pun masih hmmm

Tersedak ketupat barangkali

Selepas teruk dihentam netizen, akhirnya Nabila Razali tampil memohon maaf dan mengakui silapnya sendiri di Instagram semalam. Dia menulis bahawa apa yang telah berlaku pasti ada hikmahnya.

Dalam paada itu juga, Nabila turut berterima kasih kepada sesiapa yang menenangkannya dan mendoakan perkara yang baik-baik buat penyanyi itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalau Bella buat lagu raya agak2 apa tajuk yg sesuai? 😌 💙🤍 : @lilypetuna

A post shared by Second Chance 💔 (@nabila.razali) on

Abaikan kata2 negatif tu

Sehubungan dengan perkongsian itu, ramai yang telah memberikan kata-kata semangat kepada penyanyi wanita tersebut. Rakan-rakan artis turut sama mendoakan agar Nabila Razali terus bersabar dan terus belajar daripada kesilapan.

Sabar ya sis…

Terus belajar dan buktikan pada mereka

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : OMM

Be the first to comment on "“Nyanyian ‘Binglt’ Digel@k Netizen,” Nabila Razali Minta Maaf Akvi Salah Sendiri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*