“Satu Je SIlap Faz Tak Cakap Balik,” Arw@h Ibu Bandlngkan Fazren Rafi Dengan Arw@h Abam

 

Pelakon Fazren Rafi berkongsi kata-kata yang masih terngiang di telinga apabila arw4h ibu samakan dirinya seperti arw4h Abam.

Jelas Fazren, pada mulanya dia tidak memahami apa maksud yang tersirat cuba disampaikan, namun apabila si ibu menjelaskan kasih sayang yang ditunjukkan Fazren serupa seperti arw4h Abam, dia mengakui rasa puas dan bangga apabila mendapat pengiktirafan sebegitu daripada ibu.

“Mama tgk adik nie sama mcm abam.. eh dah knp mama samakan faz dgn abam.. lepas chemo kt sjmc faz bawak mama faz pergi makan kt restoran jaring.

“Masa turun dr kereta faz papah mama dpn dominos pizza nk masuk restoran dia keluar tue ayat ‘adik nie mcm abam’.. faz senyum je x berapa faham masa tue abam baru men1nggal dlm seminggu lebih.

“Dah settle mkn semua dlm kereta dia sambung lg.. mama tgk interview abam mcmana abam syg sgt mak dia so dia terbayang abam tue faz.. sejuk hati faz dengar hidung pun kembang semangkuk ini antara ayat yg faz xkn lupa sampai bila2 alhamdullillah sgt2 dpt dgr dr mulut mama.

“Rasa puas, rasa bangga, rasa riak pun ada, tp satu je silap faz x ckp balik mama pun anugerahterbaik dlm hidup faz walau faz x bgtahu mama harap sgt mama dpt rasa dr perbuatan faz insyaaAllah.. faz rasa seronok dpt serve mama sepanjang mama sakit.

“Rezeki dr Allah bg kt faz yg mana x ramai yg dpt, rezeki bersedia bakal hidup tanpa mama.. pelung yg diberi faz dah gunakan sehabis baik semoga mama dan abam tenang disana.. al fatehah,” kongsinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama tgk adik nie sama mcm abam.. eh dah knp mama samakan faz dgn abam.. lepas chemo kt sjmc faz bawak mama faz pergi makan kt restoran jaring.. masa turun dr kereta faz papah mama dpn dominos pizza nk masuk restoran dia keluar tue ayat ‘adik nie mcm abam’.. faz senyum je x berapa faham masa tue abam baru meninggal dlm seminggu lebih.. dah settle mkn semua dlm kereta dia sambung lg.. mama tgk interview abam mcmana abam syg sgt mak dia so dia terbayang abam tue faz.. sejuk hati faz dengar hidung pun kembang semangkuk ini antara ayat yg faz xkn lupa sampai bila2 alhamdullillah sgt2 dpt dgr dr mulut mama.. rasa puas, rasa bangga, rasa riak pun ada 😊 tp satu je silap faz x ckp balik mama pun anugerahterbaik dlm hidup faz walau faz x bgtahu mama harap sgt mama dpt rasa dr perbuatan faz insyaaAllah.. faz rasa seronok dpt serve mama sepanjang mama sakit.. rezeki dr Allah bg kt faz yg mana x ramai yg dpt, rezeki bersedia bakal hidup tanpa mama.. pelung yg diberi faz dah gunakan sehabis baik semoga mama dan abam tenang disana.. al fatehah.. ❤️

A post shared by FAZREEN RAFI (@fazrenrafi) on

Ibu pelakon ini men1nggal dunia pada hari raya kelima Aidilfitri akib4t k4nser usus tahap empat.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber: Instagram Fazren Rafi/Kl Menjerit Video

Be the first to comment on "“Satu Je SIlap Faz Tak Cakap Balik,” Arw@h Ibu Bandlngkan Fazren Rafi Dengan Arw@h Abam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*