Mula Dekatkan Diri Dengan Ag@ma, Aliff Aziz Kini Bekerja Di Pvsat K0muniti Isl@m, Jamiyah

Sebanyak mana kesalahan dan kekhilafan kita di dunia ini, sebagai manusia selagi bernyawa kita mempunyai peluang untuk berubah ke arah yang lebih baik.

Begitu juga dengan kisah penyanyi asal Singapura, Aliff Aziz yang suatu masa dulu pernah kecoh diperkatakan mengenai kontr0versi pencer4ian dan beberapa siri kecur4ngannya, namun kini dilihat sudah semakin berubah.

Menerusi laporan Berita Harian, isterinya, Bella Astillah, 26, memaklumkan bahawa Aliff kini sedang dalam proses untuk memperbaiki dirinya.

Muatnaik Foto 'Mesra' Rangkul Tangan, Bella Astillah & Aliff Aziz ...

Tambah Bella, suaminya kini sudah lebih tiga bulan bekerja di sebuah pusat komuniti Islam, Jamiyah di Singapura. Di sana, Aliff banyak terlibat dalam kerja-kerja amal serta membantu golongan yang memerlukan.

“Aliff sudah lebih tiga bulan bekerja di sebuah pusat komuniti Islam, Jamiyah di Singapura.

Sebagai isteri, saya gembira dia mahu berubah menjadi lebih baik. Aliff terbabit dengan kerja amal mengagihkan bahan mentah kepada mereka yang memerlukan…”

Aliff Aziz & Bella Aztillah Cerai

Bella dan Aliff telah rujuk semula sebagai suami isteri ketika dalam tempoh edah. Pasangan itu kini sedang menanti kelahiran cahaya mata kedua mereka.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Berita Harian/Kl menjerit Video

Be the first to comment on "Mula Dekatkan Diri Dengan Ag@ma, Aliff Aziz Kini Bekerja Di Pvsat K0muniti Isl@m, Jamiyah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*