“Dak la ni pasai apa aku dok r3nyeh sorang-sorang tengok video hampa 2.”

Para peminat industri hiburan mesti sudah tahu tentang hubungan antara dua pelakon Janna Nick dan Dini Azan Schatzmann.

Sejak dari itu memang nampak sangat Janna bahagia dalam perhubungan mereka. Janna Nick, mengakui kehadiran jejaka berdar4h kacukan Melayu-Switzerland, Dini banyak mengubah dirinya.

Janna, 25, berkata Dini yang juga pelakon baharu berjaya membentuknya menjadi lebih feminin, malah mengikis perwatakan kasar yang sebelum ini sudah sebati dalam dirinya.

1 Jun yang lepas merupakan hari ulangtahun kelahiran Janna yang ke-25.

Dini rupanya telah menyediakan kejvtan buat kekasihnya.

Janna diminta untuk memakai penutup mata sementara Dini membawanya ke destinasi rahsia.

Apabila sampai Janna terkejvt hingga mengeluarkan airmata kerana gembira dan terharu dengan kesungguhan Dini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Safe flight @dinischatzmann ❤️

A post shared by Janna Nick (@jannanick) on

Dalam pada itu Janna sempat berselor0h mengingatkan Dini supaya tidak membazirkan wang untuk membelikan hadiah yang mahal untuknya.

Sweet sangat, apa salahnya Dini nak beli, untuk bakal isteri jugak tu.

Sorry for making you cry.

Happy birthday sayang, I hope to add more smiles, more laughter, more beautiful moments to your life.

You deserve it all.

I love you. @jannanick.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday sayang, I hope to add more smiles, more laughter, more beautiful moments to your life. You deserve it all ❤️ I love you. @jannanick • • Thanks to: @balloon_town for the 🎈 @glasshouseatseputeh for the beautiful location

A post shared by Dini Azan Schatzmann (@dinischatzmann) on

Perkongsian video sweet terbabit mendapat pelbagai komen dan reaksi.

Malah telah mendapat lebih 200 ribu tontonan di Instagram.

Rata-rata tak sabar nak tunggu Janna dan Dini bagi kad ucapan ye.

So sweet of you. Moga dipermudahkan dunia dan akhir4t. Don’t take too long to grab her ya. Satu je kak eyra musykil masa dinie keluar kete and cakap kat @jannanick jgn buka mata btol ke die xbuka? As far i know her tak mungkin die tutup mata eheheh.. sorry janna gurau.

Alahai sweetnyeee.. @jannanick geramm je dgn kau.

Happy birhday janna.. moga hubungan korang berpanjangan .. aminnn.

Dak la ni pasai apa aku dok renyeh sorg² tengok video hampa 2 @jannanick @dinischatzmann sweet la haih…harap smpai ke jinjang pelamin..dpat cucu cicit la hampa 2 sweet mcm ni nah.

Sumpah sweet weyyy.. comey g1la korang.. semoga kekal hingga ke alam perkahwinan n till jannah . Aminn

Ya ALLAH…pertemukanlah jodoh mereka dgn keiklasan hati yang penoh kaseh dan sayang…semoga di limpahkan dgn kebahagiaan

Romantiknye…. Semoga bahagia….hingga ke jinjang pelamin dan ke Jannah.. …. Aminn2…

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Once in your life You’ll come across a special person that makes you happy, support you and makes you a better person… Don’t let them go & pinch her nose 🤪

A post shared by Dini Azan Schatzmann (@dinischatzmann) on

Seronok tengok Janna gembira dan bahagia macam ni.

Rasanya belum terlambat lagi untuk kami ucapkan selamat hari lahir buat Janna Nick.

Kami harap agar jodoh mereka berdua terus berkekalan hingga ke jinjang pelamin.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Meh Baca

Be the first to comment on "“Dak la ni pasai apa aku dok r3nyeh sorang-sorang tengok video hampa 2.”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*