“Mereka Ket@wakan Ksah Hidvp Saya,” Zulin Aziz Papar Kisah Dulunya, Lihat Apa Reaksi Zizan Razak

Selebriti versatil, Zulin Aziz ada memuat naik klip video pendek yang secara umum memaparkan antara kisah yang berlaku dalam hidupnya.

Kini tampil lebih segar menawan, Zulin menerusi ruangan kapsyen pada posting tersebut antara lain mengakui ada pihak yang dahulunya tertawa selain memperlekeh terhadap apa yang diusahakan.

Malah jelas Zulin lagi, kegagalan masa lalu membuatkannya lebih bersemangat untuk terus bangkit.

“Mereka ketawakan kisah hidup saya. Mereka mempersendakan dan memperlekehkan tiap apa yg saya usaha.

“s4kitmcmanapun saya sendiri cari penawarnya.Dengan kegagalan masa lalu membuatkan saya lebih bersemangat untuk bangkit dan mulakan hidup baru.

“Kalau saya boleh,ada 1000 kali mampu. Lupakan kisah lalu, Magia masa depanmu,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mereka ketawakan kisah hidup saya. Mereka mempersendakan dan memperlekehkan tiap apa yg saya usaha.Sakit mcmanapun saya sendiri cari penawarnya.Dengan kegagalan masa lalu membuatkan saya lebih bersemangat untuk bangkit dan mulakan hidup baru.. . Kalau saya boleh,ada 1000 kali mampu. . Lupakan kisah lalu,Magia masa depanmu❤️ @magiadietmealz_hq #stayhealthy #staystrong

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Serentak dengan perkongsian berkenaan, para peminat turut memberikan reaksi terhadap klip yang berkongsi keratan kisahnya perihal teman hidup itu.

Malah, Zizan Razak dilihat turut memberikan komen sarat motivasi terhadap rakan selebritinya itu.

Zizan menyifatkan setiap usaha yang dilakukan pasti akan membuahkan hasil.

Dalam perkembangan lain, fizikal Zulin atau nama sebenarnya, Farah Azleenda Abdul Aziz kini dilihat kian ramping dan sedang dalam usaha untuk mencapai misi berat badan impiannya iaitu 50 kilogram.

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber: MH

Be the first to comment on "“Mereka Ket@wakan Ksah Hidvp Saya,” Zulin Aziz Papar Kisah Dulunya, Lihat Apa Reaksi Zizan Razak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*