Ardell selamat bersalin, Nadzmi kongsi kisah di Instagram, “Tak tahu nak cakap…”

Setelah mengambil keputusan untuk berkahwin pada tahun lalu, keluarga pasangan selebriti terkenal Ardell Aryana dan Nadzmi Adhwa kini semakin bahagia dengan kehadiran seorang cahaya mata sulung mereka.

Tahniah diucapkan, selepas Nadzmi Adhwa menerusi Instagram berkongsikan keadaan isteri yang sudah sampai masa untuk melahirkan cahaya mata mereka.

Akhirnya pelakon ini berkongsi keadaan terbaru isterinya dengan memberitahu bahawa Ardell Aryana selamat melahirkan anak mereka secara normal.

Berkongsikan sekeping foto dia bersama anak, Nadzmi turut berkongsikan perasaan yang dialaminya sejak semalam selain meluahkan rasa syukur dengan kurniaan anak buatnya.

“Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih keluarga kami yang tak tido tak lekang dengan mendoakan kami. Terima kasih atas doa baik-baik dari kalian semua.

“Isteri saya telah selamat melahirkan baby secara normal pada hari Jumaat yang mulia ini. 5 June 2020, pvkul 2.2.2.22 s pagi tadi selepas berjuang menahan s4kitlebih 16 jam.

“Tak tahu nak cakap mana perasaan tu. Sedih, sayu, gembira semua bercampur melihat kesakitan dan perjuangan isteri. Terima kasih Dr…”

Nadzmi berterima kasih dengan doa semua selepas Ardell selamat bersalin

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah. Terima kasih Allah. Terima kasih keluarga kami yang tak tido tak lekang dengan mendoakan kami 😘Terima kasih atas doa baik baik dari kalian semua. Isteri saya telah selamat melahirkan @babyadhwardell secara normal pada hari Jumaat yang mulia ini , 5 June 2020 , Pukul 2.22.22s pagi tadi selepas berjuang menahan sakit lebih 16 Jam. Tak tahu nak cakap mana perasaan tu. Sedih , Sayu , Gembira semua bercampur bila melihat sendiri kesakitan dan perjuangan isteri. Terima kasih Dr Khamsiah Muda @andorrahospitalofficial ❤️ kerana sama sama berjuang dengan @ardellaryana Sekali lagi terima kasih atas doa kalian semua.

A post shared by ناذمي ادهوا نور اذمي (@nadzmiadhwa) on

Perkongsian Ardell selamat bersalin sebentar tadi itu sekali gus membuatkan peminat, followers dan rakan selebriti turut tumpang gembira dan mendoakan yang baik-baik keluarga pasangan selebriti ini.

Semalam pula, selain Nadzmi Adhwa menerima kehadiran baru dalam keluarganya, penyanyi popular isteri Tomok juga selamat bersalin anak ketiga mereka.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Ardell selamat bersalin, Nadzmi kongsi kisah di Instagram, “Tak tahu nak cakap…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*