Farah Mendoza menang sam4n malu terhadap Zarina Anjoulie

PELAKON dan model, Fara Mendoza menang sam4n m4lu atau fitn4h ke atas pelakon Zarina Anjoulie yang difailkan peguamnya pada Januari lalu di Mahk4mah Tinggi Seremban, Negeri Sembilan.

Fara ketika dihubungi berkata, dia bersyukur dengan kemenangan itu yang berpihak kepadanya yang difitn4h. “Selama lima bulan juga saya berju4ng untuk k3sini selepas terg4nggu dengan penyebaran gambar bgel dilakukan pihak berkenaan dan tudvhan mengggurkan anak,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just be my Self😘 *NoFake *NoDrama

A post shared by Fara Mendoza (FM) (@fara_mendoza) on

Peguamnya, Muhammad Akram Datuk Dr Abdul Aziz berkata, antara tuntutan dibuat memohon perintah larangan atau injuksi mahk4mah bagi menghalang sebarang kenyataan fitn4h tidak terus dikeluarkan Zarina terhadap Fara.

“Selain itu, Fara juga meminta permohonan maaf secara umum dibuat Zarina kepadanya di atas fitn4h disebarkan. Turut diminta juga adalah beberapa bayaran ganti rugi dengan segala kos itu dibayar pihak Zarina,” katanya.

Muhammad Akram berkata, perbicaraan pertama dibuat sebelum Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksana pada 18 Mac lalu.

Katanya, selepas mahk4mah berhenti bersidang selama dua bulan, sebutan k3sberlangsung semula pada 21 Mei lalu di Seremban dan Zarina atau wakil peguamnya tidak hadir.

“Maka, m4hkamah berkuasa memberi penghakiman yang mana segala tuntutan difailkan Fara pada Januari lalu terhadap Zarina dibenarkan.

“Pun begitu, berapa jumlah taksiran ganti rugi yang dimenangi Fara untuk k3sini belum diketahui lagi,” katanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

– – first Raya together gitu ❤️

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

Muhammad Akram juga menasihatkan orang ramai supaya berhati-hati sebelum membuat kenyataan bertulis termasuk apa saja perkongsian di media sosial.

Katanya, sebelum mahu berkongsi sesuatu paparan di media sosial sepatutnya berfikir masak-masak terlebih dulu.

Ini kerana, walaupun akan dipadamkan selepas itu tetapi kemungkinan apa yang dipapar sudah dikongsi oleh masyarakat kepada umum.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : HMetro

Be the first to comment on "Farah Mendoza menang sam4n malu terhadap Zarina Anjoulie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*