[VIDEO] Daddy kata jangan upload la Leona…

 

Sebut sahaja nama Azhar Sulaiman, sudah pasti korang kagum dengan bakat lakonannya. Selain menjadi seorang pelakon, Azhar Sulaiman juga merupakan seorang arkitek yang berjaya. Walaupun usianya kian meningkat, pelakon kacak itu masih aktif di media sosiaI dan acap kali memuat naik gambar bersama anak gadisnya iaitu Kasih Iris Leona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berkurung Make Us All Closer…..

A post shared by Azhar Sulaiman (@azharbsulaiman) on

Leona yang pernah mencvri perhatian netizen apabila berjaya meraih 7A dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia tahun ini, sekali lagi menjadi perhatian ramai apabila video rutin hariannya sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) menjadi perhatian umum. Ini kerana, dia memperlihatkan kediaman mewah yang didiami mereka sekeluarga.

Melalui akaun Twitter, Leona telah memuat naik satu video dimana ayahnya menunggang basikal di dalam rumah pada waktu tengah malam. Mungkin kerana bosan tidak dapat keluar rumah dengan bebas sewaktu PKPB jadi ayahnya menunggang basikal. Apa yang lucunya, ayahnya siap pesan kepada Leona supaya jangan upload di media sosiaI.

dad it’s midnight

Memang bukan biasa-biasa aktiviti Azhar tengah malam ni. Tak kisah la macam mana pun yang penting kena jaga keselamatan kurangkan keluar rumah. Kalau rumah besar bak istana macam rumah mereka ni, boleh la nak menunggang basikal dalam rumah pun.

Perkongsian yang dibuat oleh Leona mendapat pelbagai reaksi dan komen baIas dari pengikutnya. Rata-rata berasa kelakar lihat gelagat Azhar yang sempat memberi am4ran kepada anaknya tetapi dalam masa yang sama Leona tetap memuat naik video di Twitter.

Sekarang ini Azhar sedang mencari Universiti yang terbaik untuk kedua-dua orang anaknya untuk melanjutkan pelajaran. Menurut Azhar, beliau mahu anak-anaknya untuk sambung pelajaran dalam bidang und4ng-und4ng. Wah, semoga dipermudahkan urusan ye.

Nasib baiklah Mami check dengan KWSP aritu dan now Mami dah tahu Mami ada keupayaan untuk fund my twins nyer education for college.

Rezeki mereka rupanya….

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nasib baiklah Mami check dengan KWSP aritu dan now Mami dah tahu Mami ada keupayaan untuk fund my twins nyer education for college.Rezeki mereka rupanya….

A post shared by Azhar Sulaiman (@azharbsulaiman) on

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : MehBaca

Be the first to comment on "[VIDEO] Daddy kata jangan upload la Leona…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*