[VIDEO] “Dato’ lari elok-elok tu kain dah terangkat tu.”

Semakin hari semakin bahagia lihat kehidupan keluarga Datuk Aliff Syukri dan Datin Shahida. Memang betul setiap apa yang berlaku ada hikmahnya. Kontr0versi sebelum ini memang betul-betul memat4ngkan hubungan kasih sayang antara mereka berdua.

Ramai yang dapat melihat perubahan yang berlaku kepada Datuk Aliff dan mahukan beliau terus dengan cara dan personaliti yang baru. Pasangan ini juga sering memuat naik video aktiviti mereka berdua bersama keluarga/ Lebih mesra dan lebih romantik walaupun dah 13 tahun kahwin.

My bidariku @shahidadherbs .. Berkhawin itu amat mudah. Tetapi untuk menjadikan perkhawinan bahgia ini kekal lama dan sempurna serta menjadikan untuk saling melengkapi itu bukan sesuatu perkara yang mudah. .

Lebih daripada 13 tahun, perkhawinan kami.. banyak asam garam yang ditempuhi. Setiap tahun adalah tahun pembelajan kami untuk membetulkan kelemahan masing-masing. .

Syukur Alhamdulillah, 13 tahun itu memat4ngkan saya untuk menjadi seorang suami yang terbaik. Abah yang terbaik dan usahawan yang terbaik. Adat berniaga ada jatuh dan bangun. .

Perkara ini memat4ngkan kita. Tetapi benda yang paling penting sekali adalah kebahagain yang hakiki iaitu bersama dengan family dan ibu bapa kita

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My bidariku @shahidadherbs .. Berkhawin itu amat mudah. Tetapi untuk menjadikan perkhawinan bahgia ini kekal lama dan sempurna serta menjadikan untuk saling melengkapi itu bukan sesuatu perkara yang mudah. . . Lebih daripada 13 tahun, perkhawinan kami.. banyak asam garam yang ditempuhi. Setiap tahun adalah tahun pembelajan kami untuk membetulkan kelemahan masing-masing. . . Syukur Alhamdulillah, 13 tahun itu mematangkan saya untuk menjadi seorang suami yang terbaik. Abah yang terbaik dan usahawan yang terbaik. Adat berniaga ada jatuh dan bangun. . . Perkara ini mematangkan kita. Tetapi benda yang paling penting sekali adalah kebahagain yang hakiki iaitu bersama dengan family dan ibu bapa kita . . . Semoga semua rakan rakan perkenalan saya di facebook, instagram, bekas kakitangan saya, ejen dan juga stokis saya, anda adalah orang yang hadir dalam hidup saya adalah yang terbaik inyalah sy doakan. Semoga kita sama sama mendoakan untuk kebahagian orang lain juga. AMINN YA RAB … tudung wife sy rm120 2 helai dari @as.hijabofficial

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Siapakah juara?? Hahaha

Ketika musim PKP melanda negara kita, tidak boleh keluar dan tidak boleh membawa anak-anak keluar berjalan jadi kita lakukan aktiviti di rumah. .

Pagi pagi siap cantik cantik, buat aktiviti lumba lari. Siapa sangka walaupun saya macam ni tetap menang No 1 tapi di kalangan isteri dan anak-anak lah. Jika lumba dengan orang lain, tup tup tup saya kalah. So ada siapa tak yang berani untuk berlumba dengan saya ?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . Ketika musim PKP melanda negara kita, tidak boleh keluar dan tidak boleh membawa anak-anak keluar berjalan jadi kita lakukan aktiviti di rumah. . . Pagi pagi siap cantik cantik, buat aktiviti lumba lari. Siapa sangka walaupun saya macam ni tetap menang No 1 tapi di kalangan isteri dan anak-anak lah. Jika lumba dengan orang lain, tup tup tup saya kalah. So ada siapa tak yang berani untuk berlumba dengan saya ? . . Kalau korang nak mendapatkan produk Loot Fiitt @as.legacymalaysia dan Extra Look Slim, terbukti sangat berkesan.. Kepada anda yang nak mendapatkan Loot Fiit ini boleh Whatsapp no di bawah atau komen di bawah sy nak cuba nanti team saya akan balas.. . . Syafiq-014 6192419 Sarni-018 3667288 Zahirah-016 3616289 Marina-013 2048584 Mummy-013 2220888 Diana-017 2022927 Rahimah-017 3742851 Marsyita-016 3227127 syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) NORAZIAN – 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Perkongsian video tersebut menarik perhatian para pengikutnya Datuk Aliff di Instagram. Masing-masing terhibur lihat gelagat pasangan ini melebihkan anak-anak. Boleh tahan hebat jugak ye Datuk Aliff ni tapi kesian Yusoff menangis kena tinggal jauh kat belakang.

Dato comel je pakai baju tdur utk berlari. Koyak kang Dato’

Seronok tengok family Dato’…happy selalu.

Alhamdulillah .. Makin bahagia tengok dato datin lepas getback nii . Syukur. Smoga sntiasa diberikan sinar bahagia for your family.

Anak-anak pun gelak tengok peel mak ayah eh.

Hahahaha suka tengok dato’ dan family sekarang, seronok dapat main sama-sama cam tu berlari2.

Jaga jaga. Terangkat kain tu Dato’

Suka betul lihat keluarga besar Datuk Aliff dan Datin Shahida. Mereka telah berkahwin pada tahun 2007 dan kini telah mempunyai 5 orang anak dan seorang anak angkat. Semoga hubungan keluarga Datuk dan Datin terus bahagia.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : MEHBACA

Be the first to comment on "[VIDEO] “Dato’ lari elok-elok tu kain dah terangkat tu.”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*