“Mvntah Terus P3ngsan Sampai Keesokan Harinya…,” – Bahasakan Diri Sebagai Umie, Ardell Aryana Dakap Anak Pada Hari Ketiga Kelahiran Sebab…

Isteri kepada pelakon Nadzmi Adhwa, Ardell Aryana hanya dapat berjumpa bayinya selepas tiga hari bersalin.

Ini kerana, dia yang bahasakan diri sebagai Umie buat permata hatinya itu mengalami mvntah-mvntah dan p3ngsan selepas berlaku turun dar4h selepas melahirkan.

Perkara tersebut dikongsikannya menerusi akaun Instagram anak mereka, @babyadhwardell.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari ke 3 baru dapat merasa dalam dakapan umie 🥰. Selepas je selamat melahirkan saya umie muntah terus pengsan sampai keesokkan harinya umi cuba bangun nurse mandi kan umie muntah lagi kemudian umie pengsan terus dalam tandas sebab umie turun banyak darah 🥺 tapi umie tetap juga kuat. Alhamdulillah hariini umie saya da makin kuat tak pengsan lagi 🤲🏻👶🏻 dapat duduk dalam dakapan umie sekejap semalam dan pagi tadi . Get well soon umie 💋 Baby dan abie doakan ❤️

A post shared by @ babyadhwardell on

“Hari ke 3 baru dapat merasa dalam dakapan umie. Selepas je selamat melahirkan saya, umie mvntah terus p3ngsan sampai keesokkan harinya umi cuba bangun nurse mandi kan umie mvntah lagi kemudian umie p3ngsan terus dalam tandas sebab umie turun banyak dar4h.

“Tapi umie tetap juga kuat. Alhamdulillah hariini umie saya da makin kuat tak pengsan lagi, dapat duduk dalam dakapan umie sekejap semalam dan pagi tadi.

“Get well soon umie. Baby dan abie doakan,” katanya lalu dihujani dengan ucapan moga segera sembuh buat si ibu.

Malah, rata-rata peminat di ruangan komen entri tersebut mengharapkan agar dipermudahkan segala urusan pasangan selebriti ini sekeluarga.

Terdahulu, Adhwa dan Ardell mendirikan rumah tangga pada 1 September 2019.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : MH

Be the first to comment on "“Mvntah Terus P3ngsan Sampai Keesokan Harinya…,” – Bahasakan Diri Sebagai Umie, Ardell Aryana Dakap Anak Pada Hari Ketiga Kelahiran Sebab…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*