“Disebabkan Naik Kereta Lama”- Zarina Anjoulie Dedah Pernah Ditertawakan.

Pelakon Zarina Anjoulie mend3dahkan dia pernah ditertawakan hanya kerana memandu kereta Proton Satria.

Namun Zarina tidak mempedulikan t0hmahan tersebut sebaliknya mengakui ia merupakan satu-satunya kereta kegemarannya hingga kini.

“Kaya macam mana pun aku takkan tinggalkan satria aku ni. Nak tukar colour sat .

“Bila Anju (Zarina) pandu kereta ini orang gelakkan Anju “eee artis bawak satria je”

“Tapi pada saya kereta ini seperti bayi saya. Ada je kereta lain but saya susah senang dengan kereta ni dulu. Malu? Jauh sekali….” tulisnya.

Zarina berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut, Zarina memuat naik foto kereta tersebut yang hendak dicat.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata mengecam pihak yang telah mentertawakannya.

Malah memuji sikap rendah diri Zarina yang tidak cepat melupakan asal-usulnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

– – kaya camne pun aku takkan tinggalkan satria aku ni 😂 nk tukar colour sat . Bila anju drive ni org gelak kan anju “eee artis bawak satria je” tapi to me this car is my baby ada je keta lain but saya susah senang dgn keta ni dulu. Malu? Jauh sekali….

A post shared by Zarina Anjoulie (@anjoulielavocah1) on

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "“Disebabkan Naik Kereta Lama”- Zarina Anjoulie Dedah Pernah Ditertawakan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*