Sarah teruja jumpa motosikal roda tiga, ‘jerit’ Sepah Lalalitamplom bikin berdekah

Buat peminat kumpulan lawak Sepah dahulunya, pasti masih mengingati rancangan komedi mereka berjudul Bujang Sepah Lalalitamplom dimana ketika itu kumpulan berkenaan dianggotai oleh Jep, Shuib dan Mamat.

Kumpulan Sepah dalam rancangan komedi gandingan mereka bertiga tersebut pernah menjadi fenomena yang menghiburkan orang ramai apabila dapat menyaksikan gelagat-gelagat lucu mereka dan motosikal roda tiga pula menjadi trademark mereka.

pelakon siti sarah

Walau bagaimanapun, apa yang tidak disangka-sangka netizen yang mengikuti perkembangan penyanyi popular, Siti Sarah yang merupakan isteri kepada Shuib apabila satu perkongsiannya dilaman Instagram membuatkan orang ramai menggamit memori akan rancangan komedi mereka itu.

Ternyata, selepas perkongsian video yang dimuat naik Siti Sarah ini, rupa-rupanya orang ramai masih ingat akan rancangan komedi yang dilakonkan oleh suaminya itu bersama Mamat dan Jep dimana gelagat mereka sememangnya membuatkan penonton tak kering gusi menyaksikan.

Kelihatan, Sarah melalui video teruja apabila dapat melihat Bujang Sepah Lalalitamplom dan memberitahu bahawa dia melihat mereka. Pun begitu, rupa-rupanya dia melihat tiga orang jejaka menaiki motosikal roda tiga yang seiras seperti kumpulan Sepah itu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sombong betul .. tak baik jadi artis sombong! bujang sepah si laili tamplom

A post shared by Siti Sarah Raissuddin (@sitisarahraissuddin) on

Nampaknya, tiga jejaka sporting itu yang dilihat turut menyapa isteri Shuib membuatkan orang ramai turut berdekah menonton video dikongsikan tersebut lalu meninggalkan pelbagai reaksi lucu diruangan komen.

Sepah

Sepah

Sepah

Sepah

Screenshot_125

Screenshot_126

Pelakon siti sarah

Pelakon siti sarah

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Sarah teruja jumpa motosikal roda tiga, ‘jerit’ Sepah Lalalitamplom bikin berdekah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*