Dikec4m Kembali Tidak Bertudung, Sekali Zizi Kirana Minta Dijodohkan Dengan Ustaz Pula

TIDAK lagi mengenakan tudung selepas berakhir bulan Ramadan, penyanyi Zizi Kirana berkata laman sosialnya dihujani pelbagai komen daripada netizen yang mahu dia terus kekal berhijab.

Zizi atau nama sebenar Nur Fazelah Mad Tahil mengakui agak tertekan apabila ada netizen meninggalkan komen berbentuk kec4man dengan menggunakan bahasa k4sar.

“Saya terima semua teguran dan nasihat itu dengan hati terbuka tetapi dalam masa sama saya akui rasa str3es baca komen mereka yang mar4h-mar4h hanya kerana saya dah tak bertudung macam dulu.

“Saya rasa lebih baik kalau kita doakan yang baik-baik sesama kita daripada meny4kitkan hati sendiri dengan mengec4m orang lain,” katanya kepada mStar.

Ini tahun kedua Zizi mengenakan hijab sepanjang bulan Ramadan.

Penyanyi lagu Eh ini tampil dengan imej berhijab bagi menghorm4ti bulan Ramadan.

Ini merupakan tahun kedua Zizi mengenakan tudung dan mengakui melakukan perubahan sementara itu atas kerelaaan diri sendiri.

Sementara itu, Zizi berkata meskipun belum bersedia untuk bertudung, dia sentiasa berusaha mengubah dirinya menjadi insan yang lebih baik.

Zizi minta netizen doakan yang terbaik.

“Saya sama seperti orang lain sentiasa berusaha untuk mengubah diri ke arah yang lebih baik.

“Terima kasih kepada netizen yang menegur, saya tetap menyayangi mereka kerana sentiasa mengingatkan kita hal-hal yang baik walaupun ada kalanya komen itu agak menyakitkan hati.

“Dalam masa sama, doakan juga saya cepat-cepat bertemu lelaki yang dapat membimbing… sejujurnya kalau tertulis jodoh dengan ustaz pun okay! Tak salahkan kita berdoa benda baik?,” ujarnya.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Mstar

Be the first to comment on "Dikec4m Kembali Tidak Bertudung, Sekali Zizi Kirana Minta Dijodohkan Dengan Ustaz Pula"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*