“Bila Laki Tengok..” Gara2 Video Berbasikal Hawa Rizwana Redzuan Di Kec4m Hebat Netizen

GARA-GARA memuat naik video berbasikal di Instagram,penyampai berita menerima pelbagai komen neg4tif daripada netizen

Menurut Hawa, dia k3sal apabila ada individu yang bukan pengikutnya melemparkan kata-kata neg3tif dan menjatuhkan hukVm sewenang-wenangnya atas tindakannya itu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dah dua bulan rasanya tak outdoor ride 😂 goodday today! Putrajaya-KLIA ride. #cycling #goodday #70km

A post shared by HAWA RIZWANA REDZUAN (@hawarizwana) on

“Sejujurnya saya k3sal apabila berkongsi video berbasikal dan tiba-tiba muncul komen-komen h1naan dan negatif daripada mereka yang tak pernah follow dan baru kenal saya

“Padahal sebelum ini pun memang saya minat berbasikal.tapi mereka ni mungkin tak pernah tahu tentang minat saya dan terus h3ntam saya hanya kerana video yang baru mereka tengok itu.

“Saya terima komen mereka itu sebagai teguran dan ingatan tapi janganlah dengan ayat-ayat neg4tif yang boleh mengg0res hati orang lain.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ride dengan abang kakak ironman. Jom lagi please 😁 #cycling #putrajayakliaride #first70km

A post shared by HAWA RIZWANA REDZUAN (@hawarizwana) on

“Kalau selepas ini ada komen yang terlalu mel4mpau saya padam sahajalah! Saya tak nak ruangan media sosial itu dipenuhi dengan benda neg4tif dan keb3ncian.

“Saya sedar benda ini bukan jadi pada saya sahaja, malah ramai selebriti lain turut menerima nasib sama… jadilah pengguna media sosial yang mat4ng dan positif,” ujarnya.

KOMEN NETIZEN:

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : IG hawarizwan

Be the first to comment on "“Bila Laki Tengok..” Gara2 Video Berbasikal Hawa Rizwana Redzuan Di Kec4m Hebat Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*