“Nak Angkat Fon Untuk Call Dia,” – Genap Setahun Adik Pulang Ke Rahmatullah, Afdlin Shauki Masih Terkesan

Genap setahun arw4h adik, Jefri Adzman pulang ke pangkuan Yang Maha Esa, Datuk Afdlin Shauki mengakui masih terkesan akan kehilangan.

Tidak pernah sehari terpadam kerinduan yang semakin membara.

Malah ada kalanya dia hampir terlepas laku apabila ingin menghubungi si adik tatkala menerima perkhabaran baik, namun segera kembali ke alam nyata bahawa adiknya telah men1nggal dunia.

“Hari ni genap setahun adik saya Jefri Adzman pulang ke Rahmatullah. Rindu kepadanya masih tak terpadam dan makin membara. Such a beautiful soul yang berjiwa lembut dan sentiasa berfikir pasal hal ehwal orang lain.

“Sekali sekali bila excited atas perkhabaran baik atau ada masaalah men1mpa diri ini secara otom4tik nak angkat fon untuk call dia… tapi kemudian tersentak kerana hakikatnya dia sudah tiada bersama.

“I will always love you baby brother and yeop doakan Jep tenang di sana bersama r0h-r0h orang beriman. Al-fatihah,” kongsi Afdlin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari ni genap setahun adik saya Jefri Adzman pulang ke Rahmatullah. Rindu kepadanya masih tak terpadam dan makin membara. Such a beautiful soul yang berjiwa lembut dan sentiasa berfikir pasal hal ehwal orang lain. Sekali sekali bila excited atas perkhabaran baik atau ada masaalah menimpa diri ini secara otomatik nak angkat fon untuk call dia… tapi kemudian tersentak kerana hakikatnya dia sudah tiada bersama. I will always love you baby brother and yeop doakan Jep tenang di sana bersama roh-roh orang beriman. Al-fatihah.

A post shared by Afdlin Shauki (@afdlinshaukiofficial) on

Terdahulu, pelakon berusia 48 tahun ini kehilangan arw4h adiknya, Jefri Adzman Aksan dalam insiden kem4langan jalan raya pada 12 Jun tahun lalu.

Foto : Instagram Afdlin Shauki

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : MH

Be the first to comment on "“Nak Angkat Fon Untuk Call Dia,” – Genap Setahun Adik Pulang Ke Rahmatullah, Afdlin Shauki Masih Terkesan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*