Tak ‘main hent4m’, Zulin Aziz nyanyi lagu Tamil- “Dah tanya betul…”

Selebriti serba boleh, Zulin Aziz menerusi laman Instagram miliknya seringkali menjadi perhatian warganet. Ini kerana, dia bukan sahaja berkongsikan perkembangan kerjaya malah sporting menghiburkan peminat dan pengikut.

Seperti yang diketahui, Zulin Aziz sering menghasilkan video drama-drama lucu yang membabitkan pelakon-pelakon terkenal Bollywood dan ternyata, ia mendapat perhatian orang ramai sehingga dia dipuji warganet antara selebriti yang boleh membuatkan mereka terhibur dan berbakat.

zulin aziz drama

Selain itu, apa yang membuatkan orang ramai juga terhibur dengannya, Zulin Aziz ternyata pandai menggunakan pelbagai bahasa seperti Korea, Jepun, Cina, Tamil dan pelbagai lagi namun tidak disangka-sangka ada yang merasakan dia ‘main hentam’ saja.

Namun, Zulin Aziz tidak cepat melatah lalu membvktikan dia tidak ‘main hentam’ ketika menyanyikan lagu Tamil dan meminta agar peminat dan pengikut di Instagram untuk ‘tag’ kawan-kawan bagi mengenal pasti tentang yang dinyanyikannya ini.

“Tag kawan India korang… betul tak betul saya nyanyi Tamil…” ujar Zulin Aziz disamping berkongsikan rakaman video nyanyi lagu Tamil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tag kawan India korang … betul tak betul saya nyanyi tamil 😜

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Tidak disangka-sangka, perkongsian Zulin Aziz mendapat lebih seribu komen yang rata-ratanya bertanya dengan rakan mereka tentang apa yang dinyanyikan Zulin Aziz.

Ternyata, ada yang mengatakan betul tetapi slang sahaja lari sedikit selain pelbagai reaksi mereka juga yang turut memuji bakat Zulin Aziz yang ada sahaja membuatkan warganet terhibur.

Reaksi ramai

pelakon zulin aziz

pelakon zulin aziz

pelakon zulin aziz

“Betul ke ni…”

pelakon zulin aziz

pelakon zulin aziz

pelakon zulin aziz

“Betul ke dia nyanyi…”

Screenshot_212

Screenshot_213

Screenshot_214

Screenshot_215

Screenshot_216

Screenshot_217

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Tak ‘main hent4m’, Zulin Aziz nyanyi lagu Tamil- “Dah tanya betul…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*