“Jangan Kira Baran Ko Je Brother” Shuib S0und Sharnaaz Buat Ramai Terkeejut, Sekali Sharnaaz Komen Balik

Sebahagian besarnya adalah individu yang kehilangan pekerjaan akibat penularan pandemik Covi1d-19 dan sanggup beratur panjang untuk mencuba nasib.

Shuib yang juga penyampai radio Hot FM berkata, dia sendiri tidak sangka sambutannya melebihi jangkaan mereka sehingga terpaksa mengadakan sesi temuduga itu selama dua hari.

“Kami tidak jangka angka kehadiran itu. Temuduga itu sepatutnya diadakan sehari saja dari jam 12 tengah hari hingga 6 petang tapi dilanjutkan hingga 9 malam. Bakinya, kami sambung keesokannya.

Daripada 300 calon yang hadir, Shuib memaklumkan mereka akan mengambil 100 orang untuk bekerja sebaik beberapa cawangan kedai berkenaan dibuka di sekitar Lembah Klang.

“Sekarang, kami cuma baru buka satu cawangan di Shah Alam. Penghujung Jun dan awal Julai, kami akan buka pula beberapa cawangan di Bangi, Setapak, Rawang dan lain-lain.

“Seramai 100 orang yang kami ambil bekerja itu akan ditempatkan di cawangan-cawangan berkenaan. Kami juga ada perancangan untuk membuka cawangan di luar Lembah Klang pula selepas ini seperti di Melaka dan Perak,” katanya.

Terbaru Shuib kongsi video terbaru bersama Sharnaaz Ahmad tarik perhatian ramai

VIDEO :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bubblebeemalaysia_hq #Bubblebee #Setapak #opening1Julai

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Jangan kira bar4n ko je brother,cuba sabar sikit

KOMEN SHARNAAZ  :

KOMEN NETIZEN :

Ape k3sni bang shuib.. 🤕 Marah smcm je tu.

Kluar dh g4ngster dia..hahaha

Ni k3ssemalam kan? Ada dengar juga ni..

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Instagram Shuib Sepahtu

Be the first to comment on "“Jangan Kira Baran Ko Je Brother” Shuib S0und Sharnaaz Buat Ramai Terkeejut, Sekali Sharnaaz Komen Balik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*