Kini Impian Zizan Menjadi Kenyataan…

Penyanyi, pelakon dan pelawak, Zizan Razak bersyukur kerana dapat merealisasikan impian untuk membuka sebuah bengkel dan sebagai langkah untuk memulakan perniagaan.

Menurut video di instagramnya dia menyatakan mengapa memilih untuk membuka bengkel itu adalah untuk menapak dalam bidang perniagaan, dan mencintai bidang permotoran dan kenderaan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zizan berusaha lama ingin memiliki workshop sendiri kini ia menjadi kenyataan Zizan. @ggs_eurotech_sdn_bhd #ggs #ggs #ggseurotech

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on

“Sebenarnya memang cita-cita saya ingin memiliki sebuah perniagaan. Jadi saya pilih untuk buka ‘workshop’ kerana jiwa dan minat saya terhadap jiwa permotoran.

“Ini adalah perniagaan terbesar yang saya ada dan berharap ia berpanjangan…Insha-Allah.

Bagaimanpun kata Zizan, bidang pelawak tetap menjadi keutamaan kerana itu merupakan kerjayanya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Salam guys.. zizan ade pengumuman penting zizan nak buat.. tunggu dan lihat.. kejap lagi Zizan akan war warkan.. @ggs_eurotech_sdn_bhd #ggs #ggseurotech

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on

“Workshop inilah yang akan menjadi ‘back-up’ kepada saya selepas saya tidak lagi aktif pelawak nanti. Sekuarng-kurangnya ada ‘sesuatu’, walaupun tidak lagi berada dalam industri nanti.

“Sekurang-kurangnya saya dapat terus mencari sumber pendapatan kepada keluarga dalam masa sama boleh memberikan ruang kepada orang lain untuk bekerja,” ujarnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kami makan wagyu. So sapa kate kami gemuk waklu…!!! Why bother why..??? @jozlynnhanania #jozan #wagyu #waklu

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on

Dalam pada itu Zizan turut mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan dan keluarga yang sentiasa menyokong setiap perkara yang dilakukan.

“Terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka semua yang sentiasa menyokong saya dari belakang dan semoga perniagaan yang baru sahaja saya ceburi ini dapat bertahan lama dan kekal.

Zizan yang juga berkebolehan menyanyi tampil menerusi beberapa single bergenre pop, hip hop dan R&B seperti Selamat Tinggal, Bawaku Pergi, Infiniti Cinta, Kita OK dan Kau Takkan Tahu.

Beliau yang masih memegang status solo, pernah dikatakan bercinta dengan beberapa selebriti popular seperti Emma Maembong, Juliana Evans dan Mira Filzah.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Ig Zizan Razak

Be the first to comment on "Kini Impian Zizan Menjadi Kenyataan…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*