Almy Nadia N4ik Ang1n Kereta Bau Durian

Boleh dikatakan sekarang pergi mana-mana ada sahaja gerai menjual buah durian, maklumlah tengah musim. Bagaimanapun, Datin Almy Nadia meluahkan rasa tidak senang apabila kereta yang dinaikinya ketika perjalanan pulang dari Raub ke Kuala Lumpur berbau durian.

Menerusi IG Story, Almy berkata dia tidak tahan dengan bau tersebut kerana mengakibatkan pening kepala sehingga tidak berdaya untuk bangun. Malah, pantang baginya jika meletakkan buah durian dalam kerta kerana baunya sukar untuk dihilangkan.

 

“Raub-KL punya la s4kitkepala, hampa nak tau sebab apa!! Dalam kereta ada durian musang tau. Apa perasaan hampa kalau jadi kami yerk. Mood ke laut dalam.

“Pantang mak nenek moyang dalam kereta ada durian, pasang penghawa dingin (aircond), hang boh la petua apa pun m4mpus tak jalan yer. Jadi kesudahan perang dunia la jawabnya. Hambik,” tulisnya.

Bagaimanapun, isteri kepada Datuk Fizz Fairuz itu berkata bukannya dia tidak makan durian atau tidak gemarkan baunya tetapi tidak boleh letakkannya di dalam di dalam kereta.

“Kami makan durian, kami makan tempoyak tapi kami tak boleh ada durian dalam kereta. Itu boleh cari peny4kit yer! Mood ke laut dalam tengah.

“Disebabkan bau durian yerk dalam kereta dalam perjalanan yang tak sampai sejam setengah, boleh buat per4ng dunia tau!! Dan disebabkan bau durian juga dalam kereta aku langsung tak boleh bangun. Nahhh ambikkk,” tulisnya lagi.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Rotikaya

Be the first to comment on "Almy Nadia N4ik Ang1n Kereta Bau Durian"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*