Agaknya Kalau Macam Ni Rupa Saya Boleh Berlakon Watak Apa Ye ?? Hantu Kak Limah Balik Raya Kot ????

Fauzi nawawi merupakan  seorang pelakon, penerbit dan pengarah lelaki Malaysia.

Beliau dikenali dengan watak antagonis dalam filem Anak Halal sebagai Jeff serta peranan ulangan dalam Gerak Khas.

Beliau memenangi Pelakon Lelaki Terbaik Drama ASK 2010 menerusi Sebelum Akhirat. Fauzi menduduki kerusi pengarah menerusi filem sulung arahannya, Pak Pong yang ditayangkan pada Februari 2017.

Seperti yang sedang tular dimedia sosial apabila ramai selebriti mula menggunakan aplikasi menukar wajah bagi menunjukkan penampilan berbeza mereka dan ternyata Fauzi juga mencubanya.

Perkongsian foto dirinya berambut perempuan menerusi Instagram peribadinya membuatkan orang ramai terhibur dan ada juga memberitahu bahawa pelawak ini mempunyai iras dengan seorang perempuan dan tular dilaman sosial

Walau bagaimanapun, setelah itu dia memuat naik sekeping foto dirinya berupa seorang wanita.

Tidak disangka-sangka selepas diusik peminat, fauzi akhirnya memberikan respon kepada warganet dan dia turut tergelak besar apabila mengetahui hal itu.

“Rajin betul @hannafaresha Meng edit gambar 🤣🤣🤣 agaknya Kalau macam ni Rupa Saya boleh berlakon watak apa ye ?? Hantu kak Limah balik raya Kot ????…” ujarnya di posting.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rajin betul @hannafaresha Meng edit gambar 🤣🤣🤣 agaknya Kalau macam ni Rupa Saya boleh berlakon watak apa ye ?? Hantu kak Limah balik raya Kot ???? 🤣🤣🤣 #fauzinawawi

A post shared by FauziNawawi (@fauzinawawi_new) on

KOMEN NETIZEN:

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Ig fauzinawawi_new

 

Be the first to comment on "Agaknya Kalau Macam Ni Rupa Saya Boleh Berlakon Watak Apa Ye ?? Hantu Kak Limah Balik Raya Kot ????"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*