PU Abu Makin Liber4l!!Seluar Ketat Lutut Koyak, ? Ini Reaksinya

Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan menempelak segelintir warganet yang mengecamnya berseluar ketat sebelum ini dengan memuat naik gambar baru berjubah bersertakapsyen menyindir.

“Okey tak keluar macam ni pergi KL? Harap tiada lagi kec4man berkaitan seluar aku yang skinny fit,” tulisnya.

PU Abu sebelum ini disel4r warga maya selepas memuat naik gambar mengenakan seluar yang disifatkan ketat hingga menampakkan bentuk tubuh selain koyak di bahagian lutut.

Pun begitu, tindakannya meny1indir warganet tidak disenangi sesetengah pihak.

Kredit foto: IG PU Abu

“Aku kalau stre3s, serabut aku suka keluar jalan-jalan, shopping sorang-sorang. 

“Dia tak release sangat, tapi okeylah sebab nak tenang dalam hidup ni sebenarnya kena solat dan zikir, baru betul-betul tenang kan?” ujarnya.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber: – CARI

Be the first to comment on "PU Abu Makin Liber4l!!Seluar Ketat Lutut Koyak, ? Ini Reaksinya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*