K0ngsi Foto Ibu, Sekali Netizen Petik Nama Azar Azmi Siap Berharap Dpt Tahan Dgn Mak Mertua

Bukan kali pertama ianya diperkatakan, sejak kebelakangan ini hubungan rapat Azar Azmi dan juga Fizo Omar menjadi perhatian apabila dilihat sering bersama dan memuat naik gambar bersama di media sosial.

Keakraban mereka itu sekaligus menimbulkan spekulasi mengenai status hubungan mereka meskipun tidak mengiyakan. Sebelum ini, Fizo berkata dia selesa berkawan dengan Azar, namun masih jauh lagi untuk mentafsirkan hubungan mereka.

Bagaimanapun, menerusi satu perkongsian terbaru di Instagram Azar, pelakon itu dilihat ada memuat naik gambarnya bersama Fizo dengan kapsyen panjang menjadi perhatian ramai seolah mengiyakan hubungan mesra diantara mereka.

Menerusi entri itu, Azar mengucapkan terima kasih buat ‘my life partner’ seakan ditujukan buat kekasih hati.

“Thank you to my life partner… dia cakap mek ja bsiap nak g pavi ye???? yang kuat bahan kuat sakat kuat menyakitkan hati kuat gelakkan mek ja kuat bagi semangat jugak and always make sure all the gears up in position,” tulisnya.

Perkongsian Azar itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang mendoakan kebahagian mereka serta cepat-cepat mendirikan rumah tangga. Tidak kurang juga, ramai yang mengatakan Fizo dan Azar sangat sepadan.

FIZO OMAR K0NGSI FOTO BERSAMA IBU TARIK PERHATIAN RAMAI :

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ is in the air.

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

KOMEN NETIZEN :

Oooo Ne laaaa bakal mil azar cantik LV😁😁

Sekali Fizo Omar Balas Balik :

amboi…awk ni tdo celah ketiak sya ke as if awk tahu mcm2.jgn sibuk sgt hal orang kang hal sendiri pun tak terjaga.kalau komen yg nak perhatian skali pun jgn sampai jd fi1tnah.sudah2 lah tu buat d0sa dkat socmed ni.igt hri ni blh mengata n tabur fi1tnah esok lusa belom tahu ape jd

takpe abe joe…org tak tahu niat kita ape..usah risau dgn kata2 hangat mereka di luar..yg penting kita sentiasa jadi yg terbaik utk family kita…selagi ibu masih ada buat la yg terbaik abe joe..saya pernah dgr stu ayt ni “di pagi raya org pertama yg perlu ank lelaki cium tgn adalah ibu..” jdi mksd nya ape?semoga abe joe dipermudahkan urusan di samping keluarga tercinta yee…🌹

amboi sedapnya mengata kat orang…. cam taik jer perangai

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Instagram Fizo Omar

Be the first to comment on "K0ngsi Foto Ibu, Sekali Netizen Petik Nama Azar Azmi Siap Berharap Dpt Tahan Dgn Mak Mertua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*