Seronok Dapat Adik Baru, Si Kembar Comel Sibuk Tiru Gaya Ibu Berpantang

Bagi ibu bapa yang dikurniakan cahaya mata kembar, anak mereka pasti mencvri perhatian orang ramai apatah lagi sekiranya mempunyai pelbagai telatah dan ragam yang mencuit hati.

Begitu juga dengan pasangan kembar yang dipanggil ‘Twincess Maryams’ ini apabila meniru gaya ibunya, Ashue Samsudin yang sedang menjalani proses berpantang selepas melahirkan bayi lelaki pada bulan lalu.

Menerusi laman Instagram, Ashue memuat naik sebuah posting memaparkan gelagat dua puterinya Maryam Raudhah dan Maryam Wardhah yang turut memakai kain batik serta menggendong ‘anak patung’.

Hari ke-29 berpantang

“Yang sorang tu tak cukup tidur, maklumlah baby berjaga tengah malam kan. Next video pulak, bila kau berpantang tapi sibuk nak joget jugak. Pantang oiii ingat sikit,” katanya.

Posting berkenaan mendapat reaksi pengikutnya dimana rata-rata terhibur dengan gelagat kanak-kanak berusia tiga tahun itu selain memuji kecomelan pasangan kembar tersebut.

Siap menguap lagi tu, mengantuk jaga ‘baby’

Bukan main seronok berjoget pula!

Comel betul kan? Raudhah dan Wardhah juga memiliki akaun Instagram @twincessmaryams yang mempunyai sebanyak 7,733 pengikut setakat ini. Jom tengok posting mereka yang lain!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alhamdulillah for everything 👨‍👩‍👧‍👧🤰#baby2020

A post shared by ASHUESAMSUDIN 🌹 (@ashuesamsudin) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nampak sama tapi tak sama tau 😂 – – @twincessmaryams 👯‍♀️

A post shared by ASHUESAMSUDIN 🌹 (@ashuesamsudin) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night everybody 💕 – @twincessmaryams

A post shared by ASHUESAMSUDIN 🌹 (@ashuesamsudin) on

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Ashue Samsudin, Borak Daily/MHI ALLNWS

Be the first to comment on "Seronok Dapat Adik Baru, Si Kembar Comel Sibuk Tiru Gaya Ibu Berpantang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*