Elly Mazlein bakal kembali di Meletop lagi, netizen teruja & minta kekalkan

Beberapa kali hadir di Meletop, Elly Mazlein seringkali viral kerana gelagat lucunya yang dianggap sporting dan sempoi ketika mengacara mahupun disaat menjadi tetamu jemputan.

Baru-baru ini juga, dia dipuji sangat profesional apabila tidak disangka-sangka hampir tersandung ketika menjadi hos Meletop pada Selasa lalu sehingga mengakib4tkan kasut putus secara langsung.

Walau bagaimanapun, dia meneruskan mengacara dan berjaya mengendalikan situasi itu bersama Nabil Ahmad sehingga membuatkan orang ramai terhibur.

elly mazlein

Pun begitu, tidak disangka-sangka pihak Meletop menerusi Instagram memberitahu lebih awal bahawa Elly Mazlein bakal kembali lagi di rancangan itu. Lalu perkongsian berkenaan mendapat pelbagai reaksi peminat dan pengikut Instagram.

“Habis PKP nak makan apom, kita bawa lagi sekali Kak Lina Pom Pom!! Alahai. Bawa kasut extra siap siap ye Kak Lina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Habis PKP nak makan apom, kita bawa lagi sekali Kak Lina Pom Pom!!! 👏🏻👏🏻👏🏻 Alahaii. Bawa kasut extra siap siap ye kak lina 🤭 #MeleTOP

A post shared by MeleTOP (@meletop) on

Elly Mazlein menerusi Instagram miliknya juga ada berkongsikan hal itu kepada peminat dan pengikut sehingga meraih ribuan tanda suka.

Ternyata, perkara itu mendapat pelbagai reaksi teruja warganet selain akui tidak sabar untuk menyaksikan apabila dapat melihat selebriti terkenal ini menerusi rancangan popular, Meletop lagi.

Disamping itu, warganet juga mengatakan agar dia dikekalkan sebagai hos Meletop selain ramai menyukai selebriti terkenal tersebut.

“Serius nii better Meletop kekalkan kak Elly Mazlein as hos Meletop…”

elly mazlein
elly mazlein
Screenshot_269
Screenshot_270
Screenshot_271
Screenshot_273

“Elly Mazlein sesuai jadi hos Meletop

elly mazlein
elly mazlein

Screenshot_272

 

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Elly Mazlein bakal kembali di Meletop lagi, netizen teruja & minta kekalkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*