Miliki Lot Tanah Di Bulan, Ini Senarai Aset Mewah Peninggalan Sushant Singh Rajput

Tidak ramai pelakon di India yang mempunyai kelompok peminat yang begitu besar dan terus berkembang seperti Sushant Singh Rajput. Dia bukan hanya pelakon yang baik, tetapi juga penari yang luar biasa dan juga hos televisyen berbakat.

Dengan setiap filemnya pasti mencipta rekod baru, malah Sushant menjadi antara pelakon dengan bayaran tertinggi di seluruh dunia. Sebelum dia masuk ke dunia perfileman, Sushant telah muncul banyak siri televisyen.

Di sini, kita akan membincangkan tentang kehidupan Sushant sebelum dia meniggal dunia. Siapa sangka, Sushant sebenarnya meninggalkan banyak asset bernilai tinggi.

Sushant atau nama penuhnya, Sushant Singh Rajput memulakan karier lakonannya pada tahun 2013 dan sehingga hari ini, dia adalah salah seorang pelakon yang paling disayangi dan dihargai di seluruh dunia dalam industri filem.  Namanya melonjak naik menerusi filem “Kai Po che” yang dirilis pada tahun 2013.

Pada tahun 2016, filemnya “M.S. Dhoni the untold story” ternyata menjadi salah satu filem terlaris, membuat koleksi box office sekitar 216 crore.

Jumlah Kekayaan Bernilai RM32 Juta

Jumlah nilai bersih kekayaan Sushant Singh Rajput dianggarkan sekitar AS $8 Juta, yang dalam mata wang Malaysia sekitar RM32 Juta dan mengenakan bayaran sekitar 5-7 crore setiap filem. Sebahagian besar penghasilannya berasal dari filem, pelaburan dan endorsement jenama.

Sushant mengenakan bayaran sekitar 5-7 Crore setiap filem.

Penthouse Bernilai RM11.2 Juta

Sama seperti kebanyakan selebriti, Sushant tinggal di rumah mewah di Mumbai. Anda akan terkejut apabila mengetahui bahawa penthouse miliknya ini bernilai 20 crores atau sekitar RM11.2 Juta.

Penthouse Sushant ini tidak kalah dengan sebuah istana. Sushant telah menghiasi rumahnya dengan penuh teliti dan telah membuat semua kerja reka bentuk dan lukisan dalaman sesuai dengan keinginannya. Dulu dia menghabiskan sebahagian besar waktunya di rumah ini.

Koleksi Kereta Mewah

Land Rover Range Rover SUV

Dipetik dari GULFNEWS, Sushant juga sangat gemar dengan kereta mewah dan motosikal berkuasa tinggi. Koleksi Sushant juga merangkumi kereta Maserati Quattroporto, Land Rover Range Rover SUV dan motosikal BMW K1300R.

Beli Lot Tanah Di Bulan

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The My Side Of The Moon 🌓 #dreams

A post shared by Sushant Singh Rajput (@sushantsinghrajput) on

Biarkan kami memberitahu anda bahawa Sushant sangat menyukai ilmu angkasa dan dunia lain sehingga dia membeli tanah di bulan.

Ya, agak mengejutkan apabila mengetahui perkara ini, tetapi dia adalah pelakon Bollywood pertama di India yang membeli tanah di bulan.

Menurut Newslagoon, Sushant membeli tanah ini di bulan pada tahun 2018. Menariknya, plotnya adalah di ‘Laut Muskovi’. Anda akan terkejut mengetahui bahawa dia sering memantau plotnya di bulan dengan bantuan teleskopnya.

Yang istimewa ialah tanah yang dibeli oleh Sushant Singh Rajput di bulan tidak boleh dimiliki secara sah oleh Sushant, walaupun demikian, dia telah diberi sijil khas untuk membeli tanah ini, yang membvktikan bahawa dia telah membeli sebidang tanah di bulan.

Itulah antara aset mewah yang dimiliki oleh aktor kacak ini semasa dia hidup. Dalam kehidupan mewah itu, tidak siapa tahu bahawa Sushant mender1ita kemvrungan. Dia Ditemui tergantung di kediamannya di Bandra, Mumbai India pada hari Ahad (12/6). Berita ini sekaligus mengejutkan industri filem Hindi di negara itu.

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : murai.my

Be the first to comment on "Miliki Lot Tanah Di Bulan, Ini Senarai Aset Mewah Peninggalan Sushant Singh Rajput"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*