Shuib Sepahtu buka outlet Bubble Bee lagi, “Tahniah Shuib usahawan berjaya”

Shuib Sepahtu merupakan antara selebriti yang cukup popular dengan kemenangannya yang berjaya menambat hati peminat rancangan lawak sehingga meraih pelbagai anugerah.

Ternyata juga, Shuib Sepahtu yang terlibat dalam bidang perniagaan turut berjaya menambat hati pembeli dengan keunikan minuman yang dijualnya ini yang diberi nama sebagai Bubble Bee dimana air minuman boba berasaskan madu itu mendapat sambutan baik netizen.

Malah dia juga ada berkongsikan perkembangan perniagaannya itu menerusi laman Instagram apabila dia menerima kunjungan pelanggan yang ramai.

Screenshot_275

Walau bagaimanapun, apa yang menjadi perhatian terbaru peminat pelawak ini apabila Shuib Sepahtu menerusi laman Instagram kini berjaya menubuhkan cawangan terbaharu minuman Bubble Bee popular itu di Mydin Usj.

Dia bersama isteri, Siti Sarah dan ibunya mengunjungi outlet keduanya yang bakal dibuka ini selain turut meluahkan rasa terharu dengan sokongan pembeli.

“Alhamdulillah syukur… outlet ke 2 Bubble Bee. Besok saya belanja 100 cup meh datang Mydin Usj,” ujarnya menerusi perkongsian kelmarin di Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besok saya belanja 100 cup meh datang Mydin usj

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu) on

Selain perkongsian Shuib Sepahtu di Instagram itu meraih ribuan tanda suka daripada orang ramai, dia juga dipuji warganet disamping diucapkan tahniah kerana usahanya yang kini telah menjadi usahawan berjaya.

“Terbaik… semoga dimurahkan rezeki seluas lautan… banyak membantu orang…”

Shuib Sepahtu
Shuib Sepahtu
Screenshot_280

“Tahniah Shuib! Semoga terus maju jaya…”

Shuib Sepahtu

“Semoga terus berjaya kedepan. Inspirasi.”

Shuib Sepahtu

Screenshot_281
Screenshot_282

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : HCL

Be the first to comment on "Shuib Sepahtu buka outlet Bubble Bee lagi, “Tahniah Shuib usahawan berjaya”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*