“Kena tudvh ambil dad*h” – Netizen S1ndir Zulin Suruh Buka Tudung.

Ramai yang terkejut dan terpuk4u dengan perubahan Zulin Aziz baru-baru ini yang berjaya menurunkan berat badannya sehingga 10kg dalam masa satu bulan.

Kini Zulin berjaya mendapatkan badan yang lebih ‘fit’ dan langsing seperti yang diinginkannya. Selain menjaga pemakanan, Zulin juga akui menggunakan khidmat jurulatih peribadi untuk melakukan rutin senaman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Saya tengah renung masa depan kita.. eh baik plan utk masa depan kita dari renung xbuat pape🤪

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Kena tudvh pergi sedut lemak, ambil dad*h

Bagaimanapun, menurut petikan blog Zulin berkata ramai netizen yang menvduh dia mendapatkan raw4tan sedut lemak dan menggunakan bah4n terlar4ng untuk turunkan berat badan secara drastik.

Ada yang menvduh cakap saya sedut lemak dan cakap saya ambil dad*h pun ada. Ikutkan sejak PKP lagi, boleh tengok video keadaan (badan) saya masih tembam lagi. Ia adalah proses.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gi wedding org sendiri je..takde org teman😝 . . 👗: @leeyanarahman.co ❤️ makeup : @makeupbymarzmirza

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Dis1ndir suruh tanggal tudung

Bukan itu saja, menurut Zulin lagi ramai yang turut meny1ndir dirinya dengan menyuruh dia buka tudung kerana sudah mula berpakaian ‘fit’ sejak badannya langsing.

Namun, dia tidak melatah sebaliknya akui akan memperbaiki diri serta menerima tegvran mana-mana individu tentang kekurangannya dalam hal itu.

Dalam hal ini, saya akui ada kalanya terleka dan tak perasan. Ia khilaf sendiri. Tegvran orang buat saya tersentak dan lekas sedar. Saya tak m4rah, sebaliknya menghargai tegvran membina.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love yourself first, So you know what you deserve. . 👗 : @larneyofficial Makeup : @makeupbymaszmirza

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber: Lobakmerah

Be the first to comment on "“Kena tudvh ambil dad*h” – Netizen S1ndir Zulin Suruh Buka Tudung."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*