“Bakal Menantu Ke Tu?” – Foto Remaja Lelaki Di Majlis Hari Lahir Anak Abby Abadi, Ramai Mula Mengusik

Baru-baru ini, keluarga besar pelakon, Abby Abadi telah pun mengadakan sebuah majlis bagi meraikan hari lahir anak gadisnya, Marissa Diana yang ke-15 tahun.

Majlis serba ringkas namun meriah itu turut dihadiri keluarga terdekat termasuklah bapa, Norman Hakim dan Memey Suhaiza.

Namun, apa yang menarik perhatian netizen adalah kehadiran seorang remaja lelaki yang dilihat ada bersama sepanjang majlis tersebut berlansung.

Malah, pelakon drama, Gerak Khas itu turut memuat naik beberapa foto remaja tersebut bersama Marissa di platform Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Puding Caramel dari @njcdesserts 👍🏻 Sedapppppp! Manis2 manja.. Sekali cuba, pasti nk order kali kedua hehe . Siapa yg dalam gambar ni? Kenapa? Ada yg kenal ke? 😍 Kawan sekolah anak2 kitalah. Terima Kasih ye anak tolong ambil gambar dgn makanan yg bermacam2 tadi. Amat di hargai. Bagus budaknya.. disuruh apa2 tak menolak pun. Lepas ni minta baca doa utk Majlis tau 🥰😇 . Kek 🎂💃🏻 @normanhakim_786 @memeysuhaiza . Nasi Beriani Ayam Merah Johor 🤤 @huraizah_jaja . Laksa Utara / Meehun Sup Utara 😘 @laksaanakutara . Creampuff Montoks / Salju Putih / Whoopie Choc 🥰 @zazafida_brownies . Brownies / 🤩 @qooqunyah . Duren Krep Sedap giless / Kek Durian 🌳🤤 @mrs_ismyariena . Mochi Durian / Kek Durian / Pastri Durian @kuehqaisara_hq . Chicken Mango 😋 @aalikitchen_ . Dimsum 😉👍🏻 @mastura_mazzzzz . Bomboloni 😍 @dapur_km . Cookies Mermaid / 🧜🏻‍♀️😄 @my_tasty_bites . Chocolate Babka @Homemade_cinnamonrolls 😻 . Marble Cake / Cookies greentea/choc @perfecttaste.my . Brownies 😘 @rafani_bake . Puding Caramel / dessert 🍨😋 @njcdesserts . Fruity Puding, Puding Coffee/ChocoBar 😍 @Kunyah_bite . Airrrrr ! Airrrr! 😎💦 @ayaqworldhq . Brownies Tower/ Brownies dip & dip 👏🏼👏🏼👏🏼 @cherryontop.bynurul .

A post shared by Mencari redha ALLAH (@abby_abadi112) on

Tindakan itu nyata menimbulkan tanda tanya dikalangan warga net yang ingin mengetahui siapakah gerangan remaja lelaki tersebut.

Dalam pada itu, rakan yang juga merupakan seorang pelakon, Salina Saibi turut dilihat sempat mengusik Abby mengenai perkara tersebut.

“Bf ke bff tu?,” usiknya.

Melihat komen tersebut, ini respon balas Abby sendiri;

“Kawan sama sedarjah la,” katanya.

Menerusi ruangan komen, rata-rata netizen turut sama mengusik selain turut mendoakan yang baik-baik sahaja buat Abby dan Marissa.

Sumber: Instagram Abby Abadi

 

Apa pendapat anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen dan Share Ya. Terima Kasih ! Berita Stedy Press

Sumber : Mh

Be the first to comment on "“Bakal Menantu Ke Tu?” – Foto Remaja Lelaki Di Majlis Hari Lahir Anak Abby Abadi, Ramai Mula Mengusik"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*