Akhirnya Sugu P3cah Rahsia Siapa Yg Bvang Semua Video. Ada Pengumuman Penting Petang Ini

PEMINAT YouTuber sensasi ‘Sugu Pavithra’ boleh melihat semula kemunculan pasangan itu di saluran mereka selewat-lewatnya pada petang ini.

M Sugu, 29, berkata, dia menjangka video baharu akan dimuat naik di YouTube ‘Sugu Pavithra’ pada petang ini jika segala perbincangan dengan beberapa pihak selesai.

Sugu, suami kepada S Pavithra, 28, yang juga YouTuber masakan mengakui mem4dam semua 98 video di saluran berkenaan yang dimuat naik sejak Januari lalu atas beberapa faktor peribadi.

“Saya sendiri yang p4dam semua video itu selepas apa yang terjadi (didakwa di mahk4mah),” katanya ketika dihubungi di Bernama di Ipoh, hari ini.

Pada 24 Julai, Sugu mengaku tidak bers4lah di Mahkamah Sesyen Ipoh atas d4kwaan memiliki s3njata berb4haya dan menyebabkan kec3deraan ke atas isterinya menggunakan telefon bimbit serta hulu sabi1t, Selasa lalu, Pavithra mengakui memaafkan perbuatan suaminya itu.

Selain itu, Pavithra ketika ditemui di mahkamah juga berkata, mereka enggan menerima sebarang pengiktirafan atau penganugerahan ikon, sebaliknya mahu menumpu kepada penghasilan video masakan menerusi saluran Youtube seperti biasa.

Bercerita lanjut, Sugu yang juga bekas pekerja sebuah syarikat perladangan swasta di Sungai Siput turut mengakui h1ilang pendapatan daripada YouTube yang dianggap lumayan susulan ti1ndakan mem4dam semua video.

“Tapi tidak mengapa, kerana saya ada tangan, kaki cukup boleh cari kerja. Sebelum (menjadi YouTuber) ini pun punca pendapatan dengan bekerja,” katanya sambil mengucapkan terima kasih kepada pengikut setia yang kini berjumlah 787,000 orang.

Sebelum ini, media melap0rkan pol1is men4han Sugu yang dalam keadaan mabvk membawa sabi1t mencari adik iparnya kerana m4salah keluarga di luar wad bersalin Hospital Raja Permaisuri Bainun di Ipoh.

Kejadi1an itu berpvnca akib4t s4lah faham antara susp3k dengan isterinya berkaitan satu majlis yang berlangsung sehari sebelum itu.

Bernama adalah media pertama melaporkan kisah pasangan berkenaan pada 8 Mei lalu, yang ketika itu mempunyai sejumlah 420,000 pelanggan

Reaksi dari netizan

Tak Nak Ada Kena Mengena Dengan Youtube

Sebelum Ini PASANGAN Youtuber popular, Sugu Pavithra membuat keputusan untuk tidak lagi mempunyai kaitan dengan laman media sosial, Youtube.

M Sugu, 29, berkata, kesemua video yang pernah dimuat naik di saluran Youtube bersama isterinya, S Pavithra, 28, sebelum ini dip4dam kerana mereka tidak mahu lagi terbabit dengan apa sahaja yang boleh meraih perhatian umum.

“Kami tidak mahu lagi ada kena-mengena dengan Youtube,” katanya ringkas ketika dihubungi di Ipoh.

Semalam, pasangan itu sekali lagi mengejutkan orang ramai apabila bertindak mem4dam kesemua video masakan yang dikongsikan di saluran Youtube mereka.

Menurutnya, mereka kini hanya mahu memberi tumpuan kepada keluarga dan menjalani kehidupan seperti orang biasa.

“Ramai lagi Youtuber masakan yang lagi hebat dan bagus, kami hanya mahu memberi tumpuan kepada keluarga,” katanya.

Sugu berkata, buat masa ini mereka berdua masih belum memikirkan apa perancangan yang mahu dilakukan.

Semalam dilaporkan, pasangan yang mencipta sensasi menerusi saluran mengenai masakan, Sugu Pavithra, bertindak mem4dam semua video dihasilkan mereka sebelum ini.

Sepanjang tempoh mengendalikan saluran itu, pasangan Sugu dan Pavitra berkongsi 98 video hingga meraih lebih 34 juta tontonan.

Pasangan itu dianggap Youtuber sensasi di negara ini, apabila dalam tempoh yang singkat mereka menarik sehingga lebih 700,000 pengikut dari dalam dan luar negara

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Berita Stedy Press

Sumber : Trending Sangat

Be the first to comment on "Akhirnya Sugu P3cah Rahsia Siapa Yg Bvang Semua Video. Ada Pengumuman Penting Petang Ini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*